Μέσω ανακοίνωσης η Ρεάλ ξεκαθαρίζει πως θα παίξει κανονικά στον τελικό Κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα.
Αφού προκάλεσε κακό χαμό η Ρεάλ, με νέα της ανακοίνωση ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα για το αν θα κατέβει στον τελικό Κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα.
Η κατάσταση δείχνει να οδεύει προς εκτόνωση λοιπόν, αν και οι Μαδριλένοι σήκωσαν τους τόνους μέσα στη μέρα.
Διαβάστε επίσης: Μονακό – Μπαρτσελόνα 92-79: Σπανούλης ολοταχώς για Final-4
Η ανακοίνωση της Ρεάλ:
«Με αφορμή τις φήμες που προέκυψαν τις τελευταίες ώρες, η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει ότι η ομάδα μας δεν σκέφτηκε ποτέ να αποσυρθεί από τον αυριανό τελικό.
Ο σύλλογός μας αντιλαμβάνεται ότι οι ατυχείς και ανάρμοστες δηλώσεις των διαιτητών που ορίστηκαν για αυτόν τον αγώνα, οι οποίες έγιναν 24 ώρες πριν από τον τελικό, δεν μπορούν να αμαυρώσουν ένα αθλητικό γεγονός παγκόσμιας σημασίας που θα παρακολουθήσουν εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι, και από σεβασμό προς όλους τους φιλάθλους που σχεδιάζουν να ταξιδέψουν στη Σεβίλλη, αλλά και όλους εκείνους που βρίσκονται ήδη στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας.
Η Ρεάλ Μαδρίτης πιστεύει ότι οι αξίες του ποδοσφαίρου πρέπει να υπερισχύσουν, παρά την εχθρότητα και την εχθρότητα που εκδηλώθηκε για άλλη μια φορά σήμερα εναντίον του συλλόγου μας από τους διαιτητές που ορίστηκαν για τον τελικό».