Champions League γυναικών: Κουκουλοφόροι έκλεψαν το τρόπαιο λίγο πριν από τον τελικό

Κουκουλοφόροι έκλεψαν το τρόπαιο του Champions League γυναικών λίγες μέρες πριν από την διεξαγωγή του τελικού.

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε λίγες μέρες πριν από την διεξαγωγή του τελικού του Champions League γυναικών. Κουκουλοφόροι έκλεψαν το τρόπαιο, ωστόσο το θέμα είχε αίσιο τέλος αφού οι αστυνομικοί κατάφεραν να το ανακτήσουν.

Λίγο πριν από το ραντεβού του μεγάλου τελικού στο «Ζοζέ Αλβαλάδε», κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο γήπεδο κατά την διάρκεια του αγώνα της Σπόρτινγκ με την Γκιμαράες και έκλεψαν όχι μόνο το τρόπαιο αλλά και κάποια άλλα αντικείμενα της UEFA.

Διαβάστε επίσης: Ρουμανικά ΜΜΕ: «Αμφίβολο το μέλλον του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, μετά τον καυγά με τον Σαββίδη»

Το περιστατικό που συνέβη

Σύμφωνα με στοιχεία από την επίσημη αναφορά της πορτογαλικής αστυνομίας, το περιστατικό εκτυλίχθηκε από μια ομάδα αγνώστων που παραβίασαν μια από τις πύλες του σταδίου. Το δυσάρεστο γεγονός πυροδότησε την έντονη ανησυχία των διοργανωτών καθώς τα μέτρα ασφαλείας πρέπει να είναι εξαιρετικά αυστηρά εν όψει του ευρωπαϊκού τελικού.

Το περιστατικό με την κλοπή του τροπαίου είχε θετική έκβαση αφού οι αρχές κατάφεραν να πάρουν πίσω το τρόπαιο αλλά και να επιστρέψουν τα υπόλοιπα αντικείμενα που είχαν κλαπεί. Σημειώνεται ότι σχετικά με τους δράστες έχουν ταυτοποιηθεί 13 ύποπτοι με τις έρευνες να συνεχίζονται.

Θυμίζουμε ότι ο τελικός του Champions League γυναικών θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Μαίου και θα αγωνιστούν η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Άρσεναλ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από