Η Γοδόι Κρουζ υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής και η εικόνα των οπαδών και των παικτών που κλαίνε ραγίζει καρδιές.
Η Γοδόι Κρουζ και η Ντεπορτίβο Ριέστρα ήρθαν ισόπαλες με 1-1 στην τελευταία αγωνιστική του αργεντίνικου πρωταθλήματος, κάτι που οδήγησε τη γηπεδούχο στον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία, μετά από 17 χρόνια.
Οι εικόνες που επικρατούσαν στο «Φελισιάνο Γκαμπάρτε» μετά το σφύριγμα της λήξης ήταν αποκαρδιωτικές, καθώς το κλίμα στο γήπεδο ήταν βαρύ.
Διαβάστε επίσης: Ο Ρούνεϊ σκοράρει το εμβληματικό του «ψαλιδάκι» σε… τηλεοπτική εκπομπή (vids)
Οι οπαδοί της ομάδας στις κερκίδες ξέσπασαν σύσσωμοι σε κλάματα, βλέποντας την ομάδα τους να πέφτει κατηγορία, ενώ ίδιο κλίμα επικρατούσε και στον αγωνιστικό χώρο και τους παίκτες της ομάδας, μεταξύ των οποίων βρισκόταν και ο Σαντίνο Αντίνο. Ο 20χρονος που βρέθηκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού το καλοκαίρι, σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να σώσει την ομάδα από τον υποβιβασμό.
La tristeza de los hinchas de Godoy Cruz tras descender de categoría#LPFxTNTSports pic.twitter.com/Q18yk292eq
— TNT Sports Argentina (@TNTSportsAR) November 15, 2025