Έξαλλος ο Καπίνο μετά την ήττα της Βίντερτουρ: «Ήμασταν σκ@τ@»

Μετά την ήττα της Βίντερτουρ από τη Γιουνγκ Μπόις με 5-0, ο Στέφανος Καπίνο ξέσπασε στις δηλώσεις του, λέγοντας ότι κάτι πρέπει να αλλάξει.

Η Βίντερτουρ του Στέφανου Καπίνο διανύει μία πολύ κακή σεζόν στο ελβετικό πρωτάθλημα. Στην τελευταία αναμέτρηση απέναντι στη Γιουνγκ Μπόις, γνώρισαν την ήττα με 5-0 και ο Έλληνας τερματοφύλακας άσκησε έντονη κριτική στην ομάδα του.

Ο 31χρονος, που αποτελεί και έναν εκ των αρχηγών της ομάδας, δήλωσε ότι κάτι πρέπει να αλλάξει, καθώς η ομάδα δεν αξίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση και πρέπει να γίνει μία συζήτηση μεταξύ των παικτών, ούτως ώστε να βελτιωθεί η εικόνα τους στα επόμενα παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης: Τα «γκάζια» του Μεντιλίμπαρ, η ομιλία στο Ρέντη, τι δεν του άρεσε, ο «επόμενος» αντίπαλος» και το ρεπό…

Μετά από 14 αγωνιστικές, η Βίντερτουρ βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς (1 νίκη, 3 ισοπαλίες), ενώ έχει δεχτεί 41 γκολ, με τον Καπίνο να έχει ξεκινήσει σε όλα τα παιχνίδια. Ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του μόνο σε δύο παιχνίδια, και αυτά ήταν στο κύπελλο, απέναντι σε ομάδες 3ης και 4ης κατηγορίας.

Οι δηλώσεις του Καπίνο μετά τη νέα ήττα της Βίντερτουρ

«Δεν είναι μόνο τα γκολ που δεχθήκαμε. Θα μπορούσαν να είχαν πετύχει πέντε ή έξι φορές περισσότερα γκολ. Για μένα, αυτό είναι ένα ντροπιαστικό παιχνίδι. Είναι ένα ντροπιαστικό παιχνίδι. Νομίζω ότι πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτό είναι επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Είναι Νοέμβριος τώρα. Δεχτήκαμε γκολ σε όλα τα παιχνίδια – δεν ξέρω πόσα. Και δεν έχει να κάνει μόνο με τα γκολ που δέχεσαι, αλλά και με το πόσες ευκαιρίες έχουν οι άλλες ομάδες σε κάθε παιχνίδι. Και πάνω απ’ όλα, πρέπει να αρχίσουμε να σεβόμαστε τον σύλλογο, γιατί με αυτά τα επιτεύγματα δεν σεβόμαστε τον σύλλογο ή τους εαυτούς μας. Και ναι, οι οπαδοί ήρθαν εδώ σήμερα και έμειναν στο κρύο για τρεις ώρες για να μας στηρίξουν.

Και τι κάναμε; Ήμασταν σκ@τ@, συγγνώμη. Ήμασταν πάλι σκ@τ@. Αυτό είναι απαράδεκτο. Δεν το είχα ποτέ αυτό στη ζωή μου. Όλοι πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη. Η Βίντετουρ δεν ανήκει πάντα στην τελευταία θέση. Με αυτούς τους οπαδούς, αυτή η πόλη, είναι απαράδεκτο, απλά απαράδεκτο. Σίγουρα, η Γιουνγκ Μπόις είναι μια πολύ καλή ομάδα. Μπορεί να υποφέρεις, μπορεί να χάσεις, αλλά δεν μπορείς να έχεις αυτή τη στάση. Και στα τελευταία πέντε παιχνίδια δεν είχα αυτό το συναίσθημα, ειδικά εντός έδρας δεν το είχα. Αλλά σήμερα δείχνουμε την ίδια στάση όπως με την Τουν.

Ερχόμαστε στα εκτός έδρας παιχνίδια για να είμαστε απλά εκεί. Τότε είναι καλύτερα να μείνουμε στο σπίτι, θα χάσουμε 3-0 αν δεν έρθουμε και τελείωσε. Αυτό δεν είναι επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Πραγματικά, πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη και να κάνουμε περισσότερα. Όπως είπα, ο καθένας πρέπει να κοιτάξει τον εαυτό του. Μιλάμε μεταξύ μας όλη την ώρα. Θα μιλήσουμε ξανά μεταξύ μας.

Είμαι ένας από τους αρχηγούς, ένας από τους ηγέτες. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε με την εμπειρία μας. Αλλά στο τέλος, πρέπει να ξυπνήσουμε. Πρόκειται για το μέλλον όλων μας και το μέλλον του συλλόγου. Πρώτα απ’ όλα – ορκίζομαι – πρέπει να σεβαστούμε αυτόν τον σύλλογο. Και δεν σεβόμαστε τον σύλλογο με τέτοιες εμφανίσεις».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από