Η Μπριζ απέλυσε τον προπονητή που απογείωσε τον Τζόλη – Ανέλαβε ο Λέκο (Pic)

Ο Νίκι Χάγιεν πλήρωσε τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και ο Ιβάν Λέκο πήρε τη θέση του στον πάγκο της Μπριζ.

Η Κλαμπ Μπριζ ανακοίνωσε (8/12) τη λήξη της συνεργασία της με τον προπονητή της, Νίκι Χάγιεν, και τον αντικατέστησε με τον Ιβάν Λέκο, δύο ημέρες πριν υποδεχτεί την Άρσεναλ στο Champions League.

Ο Βέλγος προπονητής πληρώνει το τίμημα για τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας του στο πρωτάθλημα, με τρεις ήττες στους τέσσερις τελευταίους αγώνες τους, η τελευταία το Σάββατο στο Σεντ Τρούιντεν (3-2), ρίχνοντας τους πρωταθλητές Βελγίου στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ουνιόν Σεντ-Ζιλουάζ. Η Μπριζ, του Χρήστου Τζόλη δυσκολεύονται επίσης στο Champions League με τέσσερις βαθμούς και μόνο μία νίκη (4-1 τον Σεπτέμβριο εναντίον της Μονακό) σε πέντε αγώνες.

Διαβάστε επίσης: Bing Bang theory: Ο Τσάμπι Αλόνσο κρέμεται από μια κλωστή στη Ρεάλ και η Λίβερπουλ (το) περιμένει

Η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε ως εκ τούτου να αντικαταστήσει τον Χάγιεν, ο οποίος ήταν προπονητής για ενάμιση χρόνο, με τον Ιβάν Λέκο, ο οποίος προπονούσε τη Γάνδη, αντίπαλο της Μπριζ στο Βελγικό Pro League, από την αρχή της σεζόν. Ο Κροάτης είχε προηγουμένως προπονήσει την Μπριζ από το 2017 έως το 2019, κερδίζοντας τον τίτλο του πρωταθλήματος στο τέλος της πρώτης του σεζόν ως προπονητής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από