Ο Ρονάλντο σκέφτεται να αποχωρήσει από την Αλ Νασρ!

Σύμφωνα με τη «Record» ο Κριστιάνο Ροναλντο σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει από την Αλ Νασρ λόγω του ότι δεν ενισχύεται η ομάδα.

«Βόμβα» στην Αλ Νασρ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «Record» ο CR7 σκέφεται πιο σοβαρά από ποτέ να αποχωρήσει από την ομάδα των Εμιράτων.

Καθόλου τυχαία δεν ήταν όπως φαίνεται η απουσία του από το πρόσφατο ντέρμπι με την Αλ Ριάντ καθώς λέγεται ότι με αυτόν τον τρόπο εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη μη ενίσχυση της ομάδας στις μεταγραφές.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με την κίνηση του Αταμάν – Τι θέλει να αποφύγει ο Τούρκος προπονητής;

Η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει ότι ο Κριστιάνο σκέφτεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Αλ Νασρ με προορισμό είτε το MLS είτε κάποια ομάδα της Ευρώπης.

Επικαλείται ασέβεια από το εμιράτο που ελέγχει τις μεγαλύτερες ομάδες της Σαουδικής Αραβίας (Αλ-Χιλάλ, Αλ-Ιτιχάντ, Αλ-Αχλί, Αλ-Νασρ), θεωρώντας πως ηθελημένα θέλουν να αφήσουν την ομάδα του μακριά από τους τίτλους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από