Με Τσέριν και Βέρμπιτς οι κλήσεις της Εθνικής Σλοβενίας

Ο Άνταμ Τσέριν του Παναθηναϊκού και ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς του Λεβαδειακού βρίσκονται στις κλήσεις του Μπόστιαν Σέζαρ για τα προσεχή φιλικά ματς της Εθνικής Σλοβενίας.

Με… άρωμα Ελλάδας οι κλήσεις της Εθνικής Σλοβενίας, καθώς ο Τσέριν του Παναθηναϊκού και ο Βέρμπιτς του Λεβαδειακού βρίσκονται ανάμεσα στα ονόματα για τα προσεχή φιλικά του Μαρτίου.

Η Εθνική Σλοβενίας θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία (28/3, 19:00) και Μαυροβούνιο (31/3, 19:00) στο πλαίσιο των φιλικών ματς που θα δώσει τον Μάρτιο.

Διαβάστε επίσης: Το «καρφί» του Βιλντόζα για Παναθηναϊκό και Αταμάν που πέρασε στα… ψιλά

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσέριν έχει συμπληρώσει 47 συμμετοχές με την Εθνική Σλοβενίας και έχει πετύχει έξι γκολ έως τώρα, ενώ ο Βέρμπιτς μετράει 64 συμμετοχές και 7 γκολ.

Στις κλήσεις βρίσκεται και το όνομα του Άντρατζ Σπόραρ, ο οποίος έχει υπάρξει συμπαίκτης στο παρελθόν των Τσέριν και Βέρμπιτς στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από