Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Γερμανίας, παρά το γεγονός ότι είχε αποκλείσει τέτοιο ενδεχόμενο.
Αλλαγή δεδομένων φαίνεται ότι υπάρχει στην υπόθεση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, που όπως είχε δηλώσει δεν είχε σκοπό να αποχωρήσει από τον πάγκο της Εθνικής Γερμανίας, παρά τον αποκλεισμό σοκ από την Παραγουάη στην φάση των «32» του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.
Μετά από μία συνάντηση που έλαβε χώρα στα γραφεια της Γερμανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, ο Νάγκελσμαν κλήθηκε να απαντήσει στους ανωτέρους του για τους λόγους που οδήγησαν στον αποκλεισμό.
Στη σύσκεψη, η οποία διήρκεσε περίπου τρεις ώρες, συμμετείχαν ο πρόεδρος της DFB, Μπερντ Νόιεντορφ, ο πρόεδρος της Bundesliga, Χανς-Γιοάχιμ Βάτσκε, ο αθλητικός διευθυντής Ρούντι Φέλερ και ο διευθύνων σύμβουλος της ομοσπονδίας, Αντρέας Ρέτιγκ.
Οι παραπάνω δεν πείστηκαν από όσα είπε ο Νάγκελσμαν και θα προχωρήσουν άμεσα στην απομάκρυνση του. Ο Γερμανός θα λάβει το ποσό τον 7 εκατομμυρίων ευρώ για την πρόωρη λήξη της συνεργασίας τους .
Σύμφωνα με πληροφορίες από το «Sky Sports», επικρατέστερος υποψήφιος για την ανάληψη της τεχνική ηγεσίας των «Πάντσερ» είναι ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο πρώην προπονητής της Λίβερπουλ έχει αναλάβει ως Επικεφαλής Παγκόσμιου Ποδοσφαίρου της Red Bull και έχει δηλώσει πως δεν σκέφτεται να προπονήσει ξανά, ωστόσο αυτό μπορεί να αλλάξει.