Δείτε το... αδιανόητο σουτ που έπιασε ο Βούκογεβιτς της Ντέγκερφορς, χάρη στο οποίο σκόραρε πίσω από τη γραμμή του κέντρου!
Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στις 9 Αυγούστου και τα περισσότερα πρωταθλήματα της της Ευρώπης δεν έχουν καν ξεκινήσει, ωστόσο μάλλον έχουμε βρει το γκολ της χρονιάς από τώρα!
Σημειώθηκε στο παιχνίδι της Μάλμε με τη Ντέγκερφορς για το σουηδικό πρωτάθλημα, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.
Συγκεκριμένα ο Βούκογεβιτς κέρδισε τη μπάλα από λάθος των γηπεδούχων στη μεσαία γραμμή και αφού σήκωσε το κεφάλι και αφού διαπίστωσε πως ο αντίπαλος τερματοφύλακα ήταν πολλά μέτρα έξω από τη θέση του επιχείρησε να τον «κρεμάσει» σουτάροντας πίσω από τον κύκλο της σέντρας! Ουσιαστικά μιλάμε για ένα σουτ από απόσταση μεγαλύτερη των 60 μέτρων που λίγοι θα επιχειρούσαν και ελάχιστοι θα ευστοχούσαν κι όμως όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο έστειλε τη μπάλα… συστημένη στο βάθος της εστίας.
Ακόμη κι όταν ο τερματοφύλακας Όλσεν της Μάλμε άρχισε να κάνει γοργά βήματα προς τα πίσω προκειμένου να αποσοβήσει το τέρμα, το σουτ είχε πάρει τέτοια τροχιά που ήταν αδύνατο.
Να αναφέρουμε ότι με το γκολ αυτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ (0-1) της αναμέτρησης στο 18o λεπτό , η οποία έληξε με νίκη 2-1 της Ντέγκερφορς.
VUKOJEVIC WHAT A GOAL FROM 60+ METERS AGAINST MALMÖ FF!!!🔥😱😱 1-0 Degerfors! pic.twitter.com/LR7R5qZxJF
— Swedish Football News (@SwefootballEN) August 9, 2026