Ο Γιώργος Κούτσιας έσωσε το βαθμό για τη Φαμαλικάο κόντρα στην Εστρέλα Αμαδόρα σκοράροντας δύο φορές.
Η Φαμαλικάο ήρθε ισόπαλη με σκορ 2-2 κόντρα στην Εστρέλα Αμαδόρα για την πέμπτη αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Ο Γιώργος Κούτσιας σκοράροντας ντοπιέτα, πήρε τον πολύτιμο βαθμό για την ομάδα του.
Πιο συγκεκριμένα στο 80′ ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, ισοφάρισε σε 2-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Αυτή ήταν η τρίτη ισοπαλία για την πορτογαλική ομάδα που σε πέντε αγώνες αγνωεί τη νίκη και πέραν των τριών ισόπαλων αποτελεσμάτων έχει και δύο ήττες.
Διαβάστε επίσης: Χειρουργήθηκε ο Ελ Κααμπί – Ξεκινά η αποκατάσταση
Ο Έλληνας επιθετικός έχει ξεκινήσει με το δεξί την παρουσία του στα πορτογαλικά γήπεδα και σε πέντε εμφανίσεις του με τη Φαμαλικάο έχει σκοράρει συνολικά τρία τέρματα, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή του κατάσταση.
⚽ GOLO
G. Koutsias 80′
I Liga (#5) | Estrela Amadora 2-(2) Famalicão#LigaPortugalBetclic #VSPORTSLPBETCLIC #EPOCA2627 #JORNADA5 #CFEAFCF #CFEA #FCF
Todos os vídeos 👉 https://t.co/rsxh4xRDPi pic.twitter.com/w5dKKOHsfy— VSPORTS (@Vsports_pt) September 5, 2026
⏱️ Final da partida
CF Estrela Amadora 2-2 FC Famalicão
🏆 5.ª jornada I Liga
⚽️ Georgios Koutsias (2’ e 80’)⚪️🔵 #Identidadequenosmove #amordeperdicao #LigaPortugal #CFEAFCF #DiadoVilaNova pic.twitter.com/1SxlG5ZDS2
— Futebol Clube de Famalicão (@FCF1931_Oficial) September 5, 2026