Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού προτείνει βιβλία και κάνουν… χαμό (vid)

Ο Γκουστάβο Σκάρπα, παίζει μπάλα στην πατρίδα του, ενώ έγινε και ινφλουένσερ βιβλίων.

Ο Γκουστάβο Σκάρπα δεν ξεχωρίζει πλέον μόνο για τις εμφανίσεις του στο γήπεδο, αλλά και για την αγάπη του για τα βιβλία. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό ως δανεικός από τη Νότιγχαμ το καλοκαίρι του 2023, τον Ιανουάριο του 2024 επέστρεψε στη Βραζιλία για λογαριασμό της Ατλέτικο Μινέιρο, όπου κατάφερε να βρει ξανά τον καλό του εαυτό, τόσο αγωνιστικά όσο και προσωπικά.

Μάλιστα, άρχισε να ασχολείται περισσότερο με την κλασική λογοτεχνία και μέσα από το κανάλι του στο YouTube προτείνει βιβλία στους followers του. Μία από τις πρόσφατες προτάσεις του ήταν το «Ο θάνατος του Ιβάν Ίλιτς» του Λέοντος Τολστόι. Το βιβλίο έγινε τεράστια επιτυχία στη Βραζιλία και πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση των πωλήσεων.

Διαβάστε επίσης: Αποθέωσε τον Γκονσάλες ο Πινέδα: «Μιλήσαμε για την Ελλάδα, μπορεί να λάμψει εκεί – Του εύχομαι να κάνει θραύση στον Ολυμπιακό» (vid)

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από