Ο Φώτης Ιωαννίδης σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για την προσωπική ζωή του και όχι μόνο...
Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει σχέση με την Ελένη Βουλγαράκη τα τελευταία χρόνια. Οι δύο τους ζουν στη Λισαβόνα λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσων του ποδοσφαιριστή. Ο γνωστός αθλητής σε πρόσφατη συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ μίλησε για τη σχέση του με την αγαπημένη του Ελένη.
«Στην προσωπική μου ζωή φαντάζομαι ότι θα έχω ηρεμία, δόξα τω Θεώ θα είμαστε καλά με την Ελένη, να είμαστε μαζί, κάποια στιγμή θα κάνουμε οικογένεια, γιατί όχι. Θα κάνουμε τα ταξίδια μας, θα είμαστε χαλαροί. Έτσι, έχω φτιάξει το πρόγραμμα της ζωής μας».
«Είναι ωραία η Λισαβόνα είναι ωραία. Είναι σημαντικό ότι έχουμε ο ένας τον άλλον, τον Βάγια και τα λοιπά. Είχα και την Ελένη συνέχεια μαζί και η οικογένειά μου έρχεται συνέχεια. Γενικά είναι μοναχική η ζωή μας, οπότε αυτό σε κάνει και λίγο πιο ώριμο νομίζω. Παίζει ρόλο το να έχεις τον άνθρωπό σου δίπλα σου, να γυρνάς σπίτι και να έχεις τον άνθρωπο με τον οποίο θες να βρίσκεσαι στο σπίτι, είναι πολύ σημαντικό νομίζω.
Ήξερε κι εκείνη ότι, όταν εγώ κάνω το βήμα, ότι θα πρέπει να είναι δίπλα μου, γιατί είμαστε και ένα ζευγάρι που δεν μπορούμε να είμαστε πολύ μακριά ο ένας από τον άλλον, δεν μας αρέσει αυτό. Οπότε όσο περισσότερο ήμασταν μαζί, τόσο το καλύτερο για μας».
Τέλος, ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε με θαυμασμό για την επαγγελματική πορεία της Ελένης Βουλγαράκη.
«Έχει βρει τις δουλειές που θέλει να κάνει ούτως ή άλλως, γιατί είναι και μια γυναίκα που θέλει να δουλεύει και της αρέσει και το θαυμάζω αυτό, οπότε έχει συνδυάσει τα πάντα σωστά και το κάνει και θα συνεχίσει να το κάνει, γιατί είναι μια γυναίκα πολύ δημιουργική και είμαι χαρούμενος για αυτό».
Παράλληλα, μίλησε μεταξύ άλλων και για την αποχώρηση του από τα social media, τα οποία χαρακτήρισε τοξικά.
Αναφορικά με το μέλλον του, ανέφερε πως έχει αρχίσει να σκέφτεται την προπονητική και πως αστειεύονται με τους Μπακασέτα και Βαγιαννίδη για τη δημιουργία προπονητικού τιμ.