Βέροια – Σπάρτη 1-0

Η Βέροια επικράτησε εντός έδρας της Σπάρτης με 1-0 και πήρε την τρίτη της νίκης στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Μπορεί να έφτασε 6η αγωνιστική για να φτάσει σε ένα… εντός των τειχών «τρίποντο», αλλά τα κατάφερε η Βέροια η οποία επικράτησε 1-0 της Σπάρτης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Football League κι αναρρηχήθηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Με ένα γκολ του… Ρούνεϊ Βάνκενβαϊ στο 76′ η Βέροια επικράτησε της Σπάρτης, σε έναν αγώνα που διεξήχθη σε κακό αγωνιστικό χώρο, εξαιτίας της δυνατής βροχής που προηγήθηκε.

Κόντα στο 1-0 στο 38΄ήρθαν οι φιλοξενούμενοι όταν όταν η σέντρα – σουτ του Μπαρέττα σταμάτησε στο δοκάρι, με την άμυνα να απομακρύνει και το 0-0 να παραμένει μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη, η Σπάρτη είχε την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να γίνεται απειλητική. Η Βασίλισσα του Βορρά Βέροια ευτύχησε να πετύχει το γκολ της νίκης στο 76′ με τον Ρούνεϊ να εκμεταλλεύεται την σέντρα του Ουνγιαλίδη και με κεφαλιά να κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Βέροια (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκόζης, Σουλιώτης, Καψάλης, Βάλις, Ουνιαγλίδης, Μπλέτσας, Δόρης, Λάσκαρης, Μπαστιάνος, Λίταινας, Βάνκενβαϊ

Σπάρτη (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Γιακουμής, Βοσνακίδης, Μάγκας, Ζουλιώτης, Νιάρος, Παναγιώτου, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Ράντι, Μπαρέττας, Ράνος

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από