Στο ρελαντί η Μπάρτσα, 2-0 την Μάλαγα (vids)

Η Μπάρτσα δεν έκανε «περίπατο» αλλά κέρδισε εύκολα τη Μάλαγα με 2-0 χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε κέρδισε στην άτυπη κόντρα με τον Μίτσελ και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον δεύτερο, σε ότι αφορά το μέλλον του στον πάγκο της Μάλαγα. Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε στο σκορ στο δεύτερο λεπτό, μ’ […]

Η Μπάρτσα δεν έκανε «περίπατο» αλλά κέρδισε εύκολα τη Μάλαγα με 2-0 χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε κέρδισε στην άτυπη κόντρα με τον Μίτσελ και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον δεύτερο, σε ότι αφορά το μέλλον του στον πάγκο της Μάλαγα.

Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε στο σκορ στο δεύτερο λεπτό, μ’ ένα γκολ όμως που δεν έπρεπε να μετρήσει. Σκόρερ ήταν ο Ντεουλοφέου, αλλά στη σέντρα που έκανε ο Ντιν η μπάλα είχε περάσει άουτ σχεδόν μισό μέτρο!

Στο 56΄οι «μπλαουγκράνα» κλείδωσαν ουσιαστικά την νίκη καθώς ο Ινιέστα έκανε το 2-0 με σουτ που κόντραρε, ύστερα από ασίστ του Λιονέλ Μέσι.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Μπαρτσελόνα ήλεγξε απόλυτα τον αγώνα και θα μπορούσε να κάνει τρία τα τέρματά της αν ο Σουάρες δεν είχε σπαταλήσει δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο 60΄και στο 74΄.

Τελικά το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος με τους Καταλανούς να φτάνουν στους 25 βαθμούς στο πρωτάθλημα και να διατηρούνται μόνοι στην κορυφή, στο +4 από την δεύτερη Βαλένθια.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι, Μασεράνο, Ουμτιτί, Ντιν, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Μέσι, Ντεουλοφέου(72’ Σεμέδο), Σουάρες.

ΜΑΛΑΓΑ: Πριέτο, Ροζάλες, Ερνάντες, Μπαϊσέ, Κάρλος, Ρολόν (67’ Τσεκίνι), Άντριαν, Κέκο, Κάστρο, Ρολάν(46’ Ανιόρ), Πενιαράντα (72’ Μπαστόν).

Τα αποτελέσματα των άλλων σημερινών αγώνων:
Βαλένθια – Σεβίλλη 4-0 (43’, 92’ Γουέδες, 51΄Ζάζα, 85’ Μίνα)
Λεβάντε – Χετάφε 1-1 (62’ Μοράλες – 58’ Φαΐρ)
Μπέτις – Αλαβές 2-0 (13’ Σανάμπρια, 75’ Αλεξίς αυτογκόλ).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από