Ηρακλής – Άρης Παλαιωχωρίου 3-1

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Ηρακλής κατάφερε να πάρει τη νίκη (3-1) απέναντι στον Άρη Παλαιοχωρίου και να μειώσει την διαφορά από την κορυφή.

Ο Ηρακλής άφησε πίσω του την εκτός έδρας από την ΑΠΕ Λαγκαδά και επικράτησε με 3-1 του Άρη Παλαιοχωρίου στο ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Με αυτή τη νίκη ο Γηραιός μείωσε την διαφορά του από την πρώτη θέση στους 2 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και αιφνιδίασαν τον Ηρακλή, καθώς προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό με τον Κοττάκη. Όμως η απάντηση του Ηρακλή ήταν άμεση με τον Ρόβα να ισοφαρίζει 8 λεπτά αργότερα. Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για την ομάδα του Άρη Παλαιοχωρίου, καθώς στο 30’ αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Παπαβράκης για μαρκάρισμα εκτός περιοχής.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν αυτήν την κατάσταση και έφτασαν στην ανατροπή πριν ακόμα βγει το ημίχρονο, με σουτ του Πτηνόπουλου στο 35’. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής κλείδωσε τη νίκη με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Ρόβα στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Άρης από το 66′ έπαιζε με εννιά παίκτες, αφού την κόκκινη αντίκρισε και ο Καρλόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Αναστασιάδης): Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Κυριακίδης, Ρεβυθόπουλος, Αθανασίου Α., Αθανασίου Π. (90′ Ανδρεάκος), Ρόβας (76′ Μούδιος), Πτηνόπουλος, Υφαντίδης (56′ Σαββελίδης), Παπαδόπουλος.

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ (Λεωνίδας Μπίλης): Παλαβράκης, Τσιντογιάννης, Αποστολάς, Ταΐρης, Κουκουρώνας, Αποστόλου, Κωτάκης, Κουκουλέκης, Σαμπιασβίλι, Καρλόπουλος, Σιμόνι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από