Ο Ρονάλντο μας… καράφλιασε: Επιστρέφει στη Μαδρίτη! (vid+pics)

Ο Πορτογάλος σταρ επιστρέφει στη Μαδρίτη, καθώς ιδρύει μια πρωτοποριακή κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών που όπως υποστηρίζει έρχεται να φέρει «επανάσταση».

Ο Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται προ των πυλών της Ρεάλ μετά από έξι χρόνια, λέτε να επιστρέψει και ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μαδρίτη; Η απάντηση είναι «Ναι», μόνο που ο Πορτογάλος σταρ δεν γυρίζει για να αγωνιστεί στην «βασίλισσα», αλλά για επιχειρηματικούς σκοπούς.

Όπως μας ενημερώνει ο ίδιος μέσω ενός διαφημιστικού σποτ, πρόκειται να λειτουργήσει για μια πρωτοποριακή κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών!

Ο ηγέτης της Γιουβέντους εντυπωσιάστηκε από το νέο πρότζεκτ που του παρουσίασαν οι συνεργάτες του αλλά και το πόση ζήτηση είχε μια τέτοια κλινική στο κοινό της Μαδρίτης.

«Σήμερα θέλω να παρουσιάσω την «Insparya», ένα νέο πρόγραμμα στον τομέα της υγείας των μαλλιών, για το οποίο με χαρά συμμετέχω. Έχουμε έρθει για να φέρουμε επανάσταση στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για μας, επισκεφτείτε στη διεύθυνση https://insparya.es
Σας περιμένουμε από τις 18 Μαρτίου», γράφει στο μήνυμα του στο Instagram ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Και μπορεί ο ίδιος να μην έχει ανάγκη από μεταμόσχευση μαλλιών, ωστόσο αποτελεί μια επιχείρηση που ανθεί τα τελευταία χρόνια, ειδικότερα στην Τουρκία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από