Ισοπαλία στο ντέρμπι των «μικρών»

Τους βαθμούς της ισοπαλίας μοιράστηκαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στο ντέρμπι για το πρωτάθλημα Κ20, με το τελικό 1-1 να αδικεί την ομάδα του Πειραιά. Ο «δικέφαλος» προηγήθηκε στο σκορ με τον Λυρατζή στο 36′, μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Τζοβάρας. Στο δεύτερο ημίχρονο η Πειραιώτες ανέβασαν την απόδοσή τους και πίεσαν, για να φτάσουν […]

Τους βαθμούς της ισοπαλίας μοιράστηκαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στο ντέρμπι για το πρωτάθλημα Κ20, με το τελικό 1-1 να αδικεί την ομάδα του Πειραιά.

Ο «δικέφαλος» προηγήθηκε στο σκορ με τον Λυρατζή στο 36′, μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Τζοβάρας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Πειραιώτες ανέβασαν την απόδοσή τους και πίεσαν, για να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης στο 56′ με τον Βρουσάι.

Ο Ολυμπιακός πίεσε για την ολοκληρωτική ανατροπή στον χρόνο που απέμενε, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει σε ένα δεύτερο τέρμα.

Μετά από αυτή τη μοιρασιά των βαθμών, ο ΠΑΟΚ παρέμεινε αήττητος και πρώτος στη βαθμολογία, ενώ ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Χατζηιωαννίδης, Λάμπρου, Αγιώτης, Ξενιτίδης, Κιρτζιαλίδης (59’ Κωστανάσιος), Νεοφυτίδης (76’ Χονδρουδάκης), Βάρκας, Κηπουρός (63’ Βοΐλης), Βρουσάι.

ΠΑΟΚ: Μούσα, Δημητρίου, Δοδοντσάκης, Παπαθανασίου, Μπαλογιάνης, Τσαούσης, Λυρατζής, Χατζηδίμπας, Κόζακ, Χατζηστράβος (66’ Μανιώτης), Τζοβάρας (80’ Παπαδόπουλος).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από