Με μπροστάρη τον Τζούρτζεβιτς

Ο Εμάνουελ Εμενίκε δε θα ενισχύσει τελικά τον Ολυμπιακό στο ματς με τον Πανιώνιο, καθώς ο Νιγηριανός σέντερ φορ των “ερυθρόλευκων” αισθάνθηκε ξανά ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση των πειραιωτών. Ο Εμενίκε έμεινε τελικά εκτός αποστολής καθώς ο Λεμονής δε θέλει να ρισκάρει τη χρησιμοποίηση του παίκτη, καθώς ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια για Τσάμπιονς Λιγκ και πρωτάθλημα. […]

Ο Εμάνουελ Εμενίκε δε θα ενισχύσει τελικά τον Ολυμπιακό στο ματς με τον Πανιώνιο, καθώς ο Νιγηριανός σέντερ φορ των “ερυθρόλευκων” αισθάνθηκε ξανά ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση των πειραιωτών. Ο Εμενίκε έμεινε τελικά εκτός αποστολής καθώς ο Λεμονής δε θέλει να ρισκάρει τη χρησιμοποίηση του παίκτη, καθώς ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια για Τσάμπιονς Λιγκ και πρωτάθλημα. Η απουσία του Αφρικάνου στράικερ αναγκάζει τον Λεμονή ν’ αναπροσαρμόσει τα πλάνα του και οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Ούρος Τζούρτζεβιτς. Ο Σέρβος στράικερ της ομάδας του λιμανιού μπορεί να μην είναι και στην καλύτερη κατάσταση, ωστόσο ο Λεμονής δε σκοπεύει να ρίξει στο ματς τον Ανσαριφάρντ, παρά το ότι συμπεριέλαβε τον Ιρανό στην αποστολή. Ο Ανσαριφάρντ θα είναι πάντως σίγουρα στη 18άδα, καθώς εκτός του Εμενίκε απουσιάζει και ο Μπεν, που θα μπορούσε να παίξει στην κορυφή της επίθεσης. Η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδος για το ματς με τους “κυανέρυθρους” είναι η εξής: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Τατχσίδης.

Βασικός ο Φορτούνης

Σε ότι έχει να κάνει με τον Κώστα Φορτούνη, ο Λεμονής προορίζει τον Έλληνα μέσο για το βασικό σχήμα της ομάδας του, απέναντι στους “κυανέρυθρους”. Ο προπονητής των πρωταθλητών έχει μιλήσει με τον 25χρονο επιτελικό μέσο και ο Φορτούνης διαμήνυσε στον Λεμονή πως είναι έτοιμος ν’ αγωνιστεί.

Πρώτο ματς της σεζόν για τον Μποτία

Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι ξεχωριστό για τον Αλμπέρτο Μποτία, καθώς ο Ισπανός στόπερ θα είναι στη βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού. Αυτό θα είναι το πρώτο επίσημο ματς του Μποτία τη φετινή σεζόν, καθώς ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός ταλαιπωρήθηκε για τρεις μήνες από τραυματισμό.

Σε ότι αφορά λοιπόν την εντεκάδα με την οποία σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του ο Λεμονής, όλα δείχνουν πως θα είναι η ακόλουθη. Προτό, Φιγκέιρας, Μποτία, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Οφόε, Φορτούνης, Πάρντο, Μάριν ή Σεμπά και Τζούρτζεβιτς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από