Κ-19 Ατρόμητος- ΠΑΟΚ: Η πρόκληση και η κλωτσιά που τιμωρήθηκε με κίτρινη (vid)

Σε «ροντέο» μετατράπηκε το παιχνίδι της Κ-19 του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ, με τον γκολκίπερ του «δικεφάλου», Ταλιχμανίδη να κλωτσάει τον σκόρερ Αθανασίου, αλλά να τιμωρείται με κίτρινη κάρτα.

Το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα Κ-19 σημαδεύτηκε από το επεισόδιο μεταξύ του επιθετικού των Περιστεριωτών, Αθανασίου και του τερματοφύλακα του «δικεφάλου», Ταλιχμανίδη.

Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 3-3, με τον Ατρόμητο να κάνει την ανατροπή, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2. Το παιχνίδι, όμως, σημαδεύτηκε από το επεισόδιο που σημειώθηκε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Με το σκορ στο 2-3 υπέρ του ΠΑΟΚ, ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι στο 90ο λεπτό υπέρ της ομάδας των δυτικών προαστίων. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αθανασίου, ο οποίος είχε ένα μίνι- διάλογο με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Ο Ταλιχμανίδης έδειχνε την αριστερή γωνία της εστίας, με τον Αθανασίου να την στέλνει πράγματι εκεί που του υπέδειξε ο αντίπαλος γκολκίπερ, σκοράροντας.

Με το που έκανε το 3-3, ο Γεωργίου πήγε προς τον γκολκίπερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης και του έδειξε τη γωνία που είχε στείλει τη μπάλα. Τότε ο 18χρονος πορτιέρε δεν αντέδρασε σωστά και κλώτσησε τον αντίπαλο του στο πόδι με αποτέλεσμα να τον ρίξει κάτω στο έδαφος.

Όλα αυτά μπροστά στα μάτια του διαιτητή της αναμέτρησης, ο οποίος ως όφειλε έβγαλε κίτρινη κάρτα στον Αθανασίου για την κίνηση του να μιλήσει στον Ταλιχμανίδη. Προς έκπληξη όλων όμως τιμώρησε με κίτρινη και τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ αντί να του δείξει την κόκκινη,  με βάση την απαράδεκτη ενέργεια στην οποία υπέπεσε.

Δείτε τη συγκεκριμένη φάση:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6307&v=SxONFVmA8lk

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από