ΑΟΧ Κισσαμικός – Πανσερραϊκός 2-0

Ο Κισσαμικός επικράτησε 2-0 του Πανσερραϊκού στην Κρήτη και έκλεισε με ιδανικό τρόπο το 2017!

Την παραδοσιακή ρακί της Κρήτης κέρασε ο Κισσαμικός τον φιλοξενούμενο Πανσερραϊκό και μαζί με αυτό τους…. φιλοδώρησε με δύο γκολ ολοκληρώνοντας με νίκη τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του 2017!

Ο Κισσαμικός υποδέχτηκε τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστική της Football League και επικράτησε με το… επαγγελματικό 2-0 χάρη στα τέρματα των Μηνά Χαλκιαδάκη και Δημήτρη Ντάγκρας.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους Κρητικούς ήρθε στο 4΄ με τον Τσαμούρη να διώχνει πάνω στην γραμμή την προσπάθεια του Λέο. Στη συνέχεια το παιχνίδι εξελίχθηκε με λιγοστές φάσεις. Λίγο μετά το το ημίωρο,ένα σουτ του Βρεττού στο 34΄πέρασε άουτ και
στο 41΄ ο Κισσαμικός έφτασε πολύ κοντά στο 1-0, όμως ο Σέρβος γκολκίπερ των Λιονταριών, Ρίστιτς, σταμάτησε δύσκολα τον Χαλκιαδάκη.

Στο 48΄ο Πανσερραϊκός είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Γκούρτσα να αστοχεί από πλεονεκτική θέση ύστερα από σέντρα του Πόζογλου, αλλά στο 60′ ο Χαλκιαδάκης δεν λάθεψε και άνοιξε το σκορ για τους Κρητικούς. Στο 84΄ ο Πανσερραϊκός είχε δοκάρι με τον Στέβιτς και δύο λεπτά αργότερα, ο Ντάγκρας έκανε το 2-0 για τον Κισσαμικό.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Τσαμούρης, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Τσιμίκας, Παπουτσογιαννόπουλος (76′ Σιάκκας) , Ρούτσης, Πόζογλου(77′ Τζιτζικαλάκης), Δούμτσιος (73′ Γκέκας), Γκούρτσας.

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Γκίνη, Λεμονής, Αποστολίδης(69′ Σάλιακας), Βρεττός (88’Σελινιωτάκης) , Λέο, Χαλκιαδάκης (78’Ντάγκρας) .

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από