Λιγκ Καπ: Αποκλεισμός για τη Λίβερπουλ Κ23

Η κανονική Λίβερπουλ βρίσκεται στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και η Κ23 αποκλείστηκε στο Λιγκ Καπ με ήττα 5-0 από την Άστον Βίλα.

Οι Άγγλοι δεν κάνουν εξαιρέσεις… Ούτε καν για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και οι διοργανώσεις του Νησιού έχουν απόλυτη προτεραιότητα. Βέβαια, η Λίβερπουλ δεν μπορούσε να βρίσκεται σε δύο μέρη ταυτόχρονα και από τη στιγμή που η κανονική ομάδα έχει ταξιδέψει στο Κατάρ, κάποιοι έπρεπε να την εκπροσωπήσουν στον προημιτελικό του Λιγκ Καπ με την Άστον Βίλα.

Στο Μπιρμιγχαμ παρατάχθηκε η ομάδα Κ23 της Λίβερπουλ με τον προπονητή της, Νιλ Κρίτσλεϊ και προσπάθησε να διεκδικήσει το καλύτερο… Ωστόσο, η Άστον Βίλα (που σημειωτέον, έπαιξε με αναπληρωματικούς) ήταν πιο τυχερή και προκρίθηκε με το ευρύ 5-0.

Το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού, αφού η Λίβερπουλ είχε την κατοχή και πίεζε για γκολ. Όμως, η Άστον Βίλα είχε την ουσία, αξιοποίησε τις λίγες ευκαιρίες της και πήρε θριαμβευτικά την πρόκριση.

Ο Χούριχεϊν άνοιξε το σκορ στο 14’ και ο Ελ Μοχαμαντί διπλασίασε τα τέρματα της Βίλα τρία λεπτά αργότερα. Στο 37’ ο Κότσια σκόραρε το 3-0 και στο 44’ ο ίδιος παίκτης σκόραρε για δεύτερη φορά στη βραδιά. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γουέσλι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Την Τετάρτη θα διεξαχθούν τα άλλα τρία παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του Λιγκ Καπ:

Όξφορντ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι

Έβερτον – Λέστερ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κόλτσεστερ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από