Ο πιο πιστός οπαδός: Πέθανε από κορωνοϊό ο άνθρωπος που είδε 1.076 σερί ματς της Τσάρλτον

Ο Σεμπ Λιούις ήταν μόλις 38 χρονών. Είχε δει 1.076 σερί ματς εντός και εκτός έδρας της Τσάρλτον. Όμως δε θα δει άλλο, αφού ο κορωνοϊός του στέρησε τη ζωή, με την αγαπημένη του ομάδα να ξεκινάει εκστρατεία.

Ήταν μόλις 38 ετών. Και η αλήθεια είναι πως η ηλικία του προκαλεί ανησυχία. Δείχνει πως ο κορωνοϊός δεν αποτελεί μια ασθένεια που μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά μονάχα σε ηλικιωμένους. Ο Βρετανός, Σεμπ Λιούις, έσβησε εξαιτίας του θανατηφόρου ιού που σαρώνει τον κόσμο. Έσβησε πριν καλά – καλά φτάσει στα 40 του χρόνια.

Ο Λιούις υπήρξε πιθανότατα ο πιο φανατικός οπαδός όχι μόνο στη Βρετανία, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Πιστός φίλος της Τσάρλτον, δεν έχασε ούτε ένα παιχνίδι από το 1988 έως τις 7 Μαρτίου 2020, ημερομηνία που η Τσάρλτον έδωσε το τελευταίο της παιχνίδι στην Championship πριν ο κορωνοϊός σταματήσει και το ποδόσφαιρο.

Συνολικά; 1.076 συνεχόμενα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας. Για οποιαδήποτε διοργάνωση. Ανεξαρτήτως απόστασης. Σε όλα εκεί. Με ήλιο, σύννεφα, κρύα, βροχές, χιόνια ή καύσωνα. Παντού και πάντα δίπλα της, να την υποστηρίζει με θέρμη.

Μάλιστα, όταν είχε φτάσει τα 1.000 σερί ματς που είδε από κοντά, η Τσάρλτον τον είχε τιμήσει.

Πλέον, ο σύλλογος, αφού ανακοίνωσε την βαθύτατη θλίψη για την απώλεια του Σεμπ Λιούις, ξεκίνησε εκστρατεία για να κρατήσει τον κόσμο στα σπίτια του.

Το hastag είναι «#StayhomeForSeb», ήτοι «Μείνετε στο σπίτι για τον Σεμπ», η απώλεια του οποίου επιβεβαίωσε τον κίνδυνο του κορονοϊού. Η ανταπόκριση από τους φίλους της Τσάρλτον ήταν άμεση.

https://twitter.com/CAFCofficial/status/1243113217309761538

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από