Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες: Έτρεχε με 187 χλμ/ώρα τη στιγμή του δυστυχήματος

Γνωστές έγιναν λεπτομέρειες του τροχαίου δυστυχήματος, το οποίο αφαίρεσε τη ζωή του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες και του μικρότερου ξαδέρφου του.

Τον Ιούνιο του 2019, ο γνωστός ποδοσφαιριστής Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια τροχαίου δυστυχήματος, σε ηλικία 36 ετών.

Η έκθεση της ισπανικής αστυνομίας, φέρνει νέα αποκαλυπτικά στοιχεία στη δημοσιότητα για τις ακριβείς αιτίες που προκάλεσαν το δυστύχημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρέγιες έτρεχε με 187 χλμ/ώρα με την υπερπολυτελή Mercedes S 550, ενώ λίγο πριν το τραγικό συμβάν έσκασε και το πίσω αριστερό λάστιχο του αυτοκινήτου, το οποίο «είχε επιδιορθωθεί λίγες ημέρες νωρίτερα από τον εξάδελφο του Ρέγιες σε συνεργεία στην πόλη Μέριδα».

Στο δυστύχημα που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο A-376 στην νότια Ισπανία σκοτώθηκαν ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες και ο 23χρονος ξάδερφός του Τζόναθαν Ρέγιες, ενώ ένας δεύτερος ξάδερφος του ποδοσφαιριστή, ο Χουάν Μανουέλ Καλντερόν, υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο 60% του σώματός του, στην προσπάθεια να σώσει τους δύο συγγενείς του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από