Έξαλλος ο Κόντε: «Είναι όλα βλακείες, δεν μπορώ να το δεχτώ»

Μπορεί ο αγγλικός Τύπος να έγραψε ότι οι παίκτες της Τσέλσι είναι απογοητευμένοι, αλλά ο Αντόνιο Κόντε βγήκε στην αντεπίθεση και δεν μάσησε τα λόγια του.

Με άκρως νευριασμένο ύφος ο πολύπειρος κόουτς της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε, απάντησε σε όλες τις φήμες περί δυσαρέσκειας των παικτών και αποχώρησής του από την ομάδα.

Δημοσιεύματα στο Νησί έγραψαν ότι παίκτες της Τσέλσι πήγαν πίσω από την πλάτη του Κόντε και μίλησαν στον πρώην διευθυντή των Λονδρέζων, Στιβ Χόλαντ, για να του εκφράσουν παράπονα για την παρούσα κατάσταση στην ομάδα, ενώ κάποια ρεπορτάζ έκαναν λόγο και για πιθανή επιστροφή του Κάρλο Αντσελότι στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Ο προπονητής των «μπλε» μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, χαρακτήρισε «βλακείες» και δείγμα «έλλειψης σεβασμού» τα όσα γράφτηκαν.

«Γύρω μας υπάρχουν πολλές βλακείες. Είναι αλήθεια. Αν κοιτάξω πίσω στο παρελθόν θα δω το ίδιο να συμβαίνει και με πολλούς άλλους προπονητές. Πολλές βλακείες. Προσπαθούν να μου δημιουργήσουν προβλήματα στο σύλλογο. Αυτό είναι έλλειψη σεβασμού. Δεν μπορώ να το δεχτώ…»

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από