Μπάγερν Μονάχου και Τσέλσι… μονομαχούν για τον Χάβερτς

Ο Κάι Χάβερτς εντυπωσιάζει με την φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τους Βαυαρούς και τους «μπλε» του Λονδίνου να τον έχουν στο μπλοκάκι τους.

Ο Κάι Χάβερτς βγάζει… μάτια στην Γερμανία με τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τον νεαρό παίκτη να κάνει… παπάδες, έχοντας σημειώσει την εφετινή σεζόν 15 γκολ σε 38 αναμετρήσεις. Ενώ, έχει… σερβίρει στους συμπαίκτες του και 8 ασίστ.

Οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση του κάνουν… ουρά, με τις Μπάγερν Μονάχου και Τσέλσι να «σφάζονται» για τον ποδοσφαιριστή της γερμανικής ομάδας. Ο επιθετικός μέσος της Λεβερκούζεν, που αγωνίζεται με μεγάλη ευκολία και ως επιθετικός, έχει κεντρίσει τα βλέμματα των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Προς το παρόν, φαίνεται πως υπάρχει… κούρσα για δύο, με τις ομάδες των Φλικ και  Λάμπαρντ να προσπαθούν να αποσπάσουν την υπογραφή του 20χρονου. Η Τσέλσι έχει μπει δυνατά στο μεταγραφικό «παζάρι», καθώς είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Τίμο Βέρνερ από την Λειψία.

Η ομάδα του Πέτερ Μπος αξιώνει το ποσό των 80 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Γερμανού αριστεροπόδαρου παίκτη, με τους «μπλε» να έχουν προτείνει στον Χάβερτς συμβόλαιο για 5 χρόνια, με ετήσιες απολαβές που φθάνουν τα 8 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από