Συμφωνία Σισέ με Ερμή Αραδίππου!

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του κυπριακού συλλόγου, ήρθε σε συμφωνία με τον Τζιμπρίλ Σισέ για εξωαγωνιστικά ζητήματα προκειμένου να ανεβάσει το μάρκετινγκ και να βγάλει η ομάδα λεφτά.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ… επιστρέφει σε ποδοσφαιρική ομάδα. Όχι απαραίτητα για να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά αρχικά για μάρκετινγκ και… βλέπουμε. Πως έχει η κατάσταση; Ο Ερμής Αραδίππου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος του, Λούκας Φανιέρος, ήρθε σε συμφωνία με τον Γάλλο, η οποία αρχικά θα αφορά μόνο εξωαγωνιστικά θέματα.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται ο Σισέ να βάλει φανέλα και σορτσάκι και να μπει στο γήπεδο, αφού ο γιος του προέδρου διατηρεί καλές σχέσεις με τον 38χρονο Γάλλο και ίσως συζητήσουν και αυτό το ενδεχόμενο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Ερμή:

«Θα φέρουμε και έναν 38χρονο Γάλλο παίκτη που θα είναι περισσότερο για μάρκετινγκ, πρέπει να μπει και αυτό μέσα στο παιχνίδι για να βγάλουμε λεφτά. Ανέπτυξε καλές σχέσεις μαζί του ο γιος μου, μιλούμε μαζί του και θα δείξει εάν θα συνεργαστούμε» ανέφερε αρχικά ο Φανιέρος, προσθέτοντας πως «να έρθει να κουβεντιάσουμε πρώτα και μετά, μπορεί να κάνουμε και ένα-δύο event. Βρήκαμε και εταιρείες για να διαφημιστούν μαζί του.

Ο Ερμής θα γίνει και επιχειρηματικός. Δεν θα έρθει για να παίξει μπάλα, αλλά αυτό θα το αναλάβει ο γιος μου και ποτέ δεν ξέρεις (γέλια). Σε μια εβδομάδα θα είναι στην Κύπρο. Ο άνθρωπος έχει 1.5 εκατομμύριο followers».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από