Bundesliga : Παρέλαση της Χέρτα στη Βρέμη, χατ – τρικ ο Κράμαριτς στη Χοφενχάιμ (vids)

Η άνετη νίκη της Χέρτα στη Βρέμη επί της Βέρντερ και το χατ-τρικ του Κράμαριτς επί της Κολωνίας ξεχώρισαν στα σημερινά (19/9) παιχνίδια της Bundesliga.

Η 1η αγωνιστική της Bundesliga έμελλε να επιφυλάξει πολύ ωραία παιχνίδια το μεσημέρι του Σαββάτου (16:30). Η πολύ άνετη επικράτηση της Χέρτα Βερολίνου στη Βρέμη επί της Βέρντερ και η νίκη της Χοφενχάιμ επί της Κολωνίας με το χατ-τρικ του Κράμαριτς ήταν τα παιχνίδια που ξεχώρισαν.

Στο «Βεζερστάντιον» της Βρέμης, η Χέρτα Βερολίνου μετέτρεψε το ματς με τη Βέρντερ σε παράσταση για ένα ρόλο επικρατώντας με 4-1. Η ομάδα της γερμανικής πρωτεύουσας προηγήθηκε με 3-0 με τα γκολ των Πέκαρικ (42′), Λουκεμπάκιο (45+2′) και Κούνια (63′). Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 69ο λεπτό με τον Σέλκε για να έρθει η χαριστική βολή στο 90′ με τον Κόρντομπα.

Στο «Deutsche Bank Park» της Φρανκφούρτης η Άιντραχτ υποδέχθηκε την Αρμίνια Μπίλεφελντ μπροστά σε 6.500 θεατές με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες στο 1-1. Ο Χιντερέγκερ είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους στο 47′, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Σούκου. Στο 62′ ο Αντρέ Σίλβα ισοφάρισε για την Άιντραχτ που ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη.

Στην Κολωνία, η ομώνυμη ομάδα υποδέχθηκε τη Χοφενχάιμ η οποία πήρε την εκτός έδρας νίκη με 3-2 έχοντας τον Κράμαριτς σε εξαιρετική βραδιά. Ο Κροάτης άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό για να έρθει στο 22′ η ισοφάριση των γηπεδούχων με τον Άντερσον. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου ο Κράμαριτς σκόραρε και πάλι ενώ στο 86′ ήρθε νέα ισοφάριση με τον Ντρέξλερ. Στο 92ο λεπτό του αγώνα, ο Κροάτης είπε την τελευταία του λέξη καθώς έκανε χατ-τρικ και έδωσε μια πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε η Άουγκσμπουργκ στο Βερολίνο κόντρα στην Ουνιόν. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 41′ με τον Βάργκας για να έρθει στο 75′ η απάντηση της Ουνιόν με τον Μπούλτερ. Η Άουγκσμπουργκ πήρε όμως το τρίποντο με τα γκολ των Γκρέγκοριτς (82′) και Χαν (89′).

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Φράιμπουργκ στη Στουτγκάρδη κόντρα στην ομώνυμη ομάδα παρά τη νίκη της με 3-2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 3-0 με τα γκολ των Πέτερσεν (8′), Σαλάι (26′) και Γκρίφο (48′) όμως οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά στο παιχνίδι με τα γκολ των Κάλαιτζιτς (71′) και Βαμαντζιτούκα (81′).

Τα σημερινά (19/9) αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Βέρντερ Βρέμης-Χέρτα Βερολίνου 1-4 (69′ Σέλκε/42′ Πέκαρικ, 45+2′ Λουκεμπάκιο, 62′ Κούνια, 90′ Κόρντομπα)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Αρμίνια Μπίλεφελντ 1-1 (62′ Σίλβα/51′ Σούκου)

Κολωνία-Χοφενχάιμ 2-3 (22′ Άντερσον, 86′ Ντρέξλερ/4′, 45+3′, 92′ Κράμαριτς)

Ουνιόν Βερολίνου-Άουγκσμπουργκ 1-3 (75′ Μπούλτερ/41′ Βάργκας, 82′ Γκρέγκοριτς, 89′ Χαν)

Στουτγκάρδη-Φράιμπουργκ 2-3 (71′ Κάλαιτζιτς, 81′ Βαμαντζιτούκα/8′ Πέτερσεν, 26′ Σαλάι, 48′ Γκρίφο)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από