Έγραψε ιστορία ο Μουκόκο : Ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Bundesliga! (pic, vid)

Ο Γιουσούφα Μουκόκο έγραψε το όνομα του με χρυσά γράμματα, καθώς ο 16χρονος ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του γερμανικού πρωταθλήματος!

Ήταν αναμενόμενο εδώ και καιρό πως θα τα κατάφερνε. Η Ουνιόν ήταν αυτή που την πλήρωσε πρώτη τελικά, καθώς ο Γιουσούφα Μουκόκο κατάφερε να σκοράρει απέναντι στην ομάδα της πρωτεύουσας και να γράψει ιστορία!

Σε ηλικία 16 ετών και 28 ημερών, ο νεαρός επιθετικός της Ντόρτμουντ έγινε ο νεότερος σκόρερ της Bundesliga! Μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Γκερέρο, ο Μουκόκο έπιασε έναν κεραυνό μέσα στην περιοχή ισοφαρίζοντας για τους Βεστφαλούς.

Ένα γκολ που θα μείνει στην ιστορία…

<blockquote class=»twitter-tweet»><p lang=»de» dir=»ltr»>1 – Youssoufa <a href=»https://twitter.com/hashtag/Moukoko?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw»>#Moukoko</a> erzielt sein 1. <a href=»https://twitter.com/Bundesliga_DE?ref_src=twsrc%5Etfw»>@Bundesliga_DE</a> Tor. Damit ist er mit 16 Jahren und 28 Tagen der jüngste Torschütze der Bundesliga-Geschichte. Historisch. <a href=»https://twitter.com/hashtag/FCUBVB?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw»>#FCUBVB</a> <a href=»https://t.co/kAnE28SdZv»>pic.twitter.com/kAnE28SdZv</a></p>&mdash; OptaFranz (@OptaFranz) <a href=»https://twitter.com/OptaFranz/status/1340036572197089281?ref_src=twsrc%5Etfw»>December 18, 2020</a></blockquote> <script async src=»https://platform.twitter.com/widgets.js» charset=»utf-8″></script>

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από