Χέρτα – Βέρντερ Βρέμης 1-4

Χωρίς να δυσκολευτεί καθόλου, η Βέρντερ επικράτησε εύκολα με 4-1 απέναντι στη Χέρτα στο Βερολίνο, βάζοντας σε μπελάδες τους γηπεδούχους που βρίσκονται μόλις στο +2 από την 16η Κολωνία.

Σημαντική και πολύτιμη νίκη για την Βέρντερ Βρέμης που πέρασε «αέρας» από το Βερολίνο επικρατώντας με σχετική άνεση (4-1) της Χέρτα, που παρέμεινε κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, μένοντας χωρίς νίκη για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι. Μόλις στο στο +2 από τα μπαράζ και την 16η Κολωνία η ομάδα της πρωτεύουσας, «ανάσα» για την ομάδα της Βρέμης που ξέφυγε στους έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη…

Μόλις δέκα λεπτά χρειάστηκαν οι φιλοξενούμενοι για να πάρουν κεφάλι στο σκορ, με τον Σέλκε να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα, γράφοντας το 1-0. Η Βέρντερ συνέχισε να πιέζει τη Χέρτα και στο 29ο λεπτό σκόραρε και το δεύτερο γκολ της αναμέτρης, με τον Ομέρ Τοπράκ να γράφει το 2-0 στο 29ο λεπτό. Η Χέρτα εκμεταλλεύτηκε τη μοναδική της ευκαιρία στο ημίχρονο, με τον Κόρδοβα να μειώνει στην τελευταία φάση σε 2-1.

Η χαρά των γηπεδούχων ωστόσο δεν κράτησε για πολύ, καθώς μόλις δέκα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, ο Μπίτενκουρτ έδωσε ξανά αέρα δύο τερμάτων στη Βέρντερ, κάνοντας το 3-1, πριν ακολουθήσει ο Σέρτζεντ στο 77′ και διαμορφώσει το τελικό 4-1.

ΧΕΡΤΑ: Σβόλοβ, Πέκαρικ (64’ Πιόντεκ), Αλντερέτε, Σταρκ, Μίτελστεντ (46’ Λέκι), Νετς, Ντάριντα, Τουσάρ (64’ Ρεντάν), Γκεντουζί, Κόρδοβα, Ματέους Κούνια

ΒΕΡΝΤΕΡ: Παβλένκα, Τοπράκ (51’ Μοϊσάντερ), Γκέμπρε Σελάσι, Φριντλ, Βελίκοβιτς, Αγκού, Μπιτενκούρ, Σμιντ (85’ Οσάκο), Εγκεστάιν, Εμπόμ (51’ Μάστισα), Ζέλκε (32’ Σάρτζεντ)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από