Γκλάντμπαχ – Κολωνία 1-2

Η Κολωνία πήρε ένα πολύ μεγάλο διπλό κόντρα στην Γκλάντμπαχ που παραπαίει με 2-1 και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Η Κολωνία πέρασε με 2-1 από την έδρα της Γκλάντμπαχ και πήρε εκτός από ένα σπουδαίο διπλό και μια τεράστια βαθμολογική ανάσα, ενώ από την άλλη η Γκλάντμπαχ χάνει έδαφος στη μάχη της τετράδας αλλά και της ευρωπαϊκής εξόδου!

Όσον αφορά το ματς στο 3ο μόλις λεπτό ο Ντούντα έδωσε στον Ρετζμπετσάι που από το ύψος της περιοχής έκανε το 0-1 με όμορφο σουτ, ενώ στο 15’ ο Νοϊχάους έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να αλλάζει πορεία στα πόδια του Μερέ και να καταλήγει στα δίχτυα του Χορν για το 1-1.

Ωστόσο στο 54’ ο Λάινερ έκανε τραγικό λάθος και ο Ρετζμπετσάι έκλεψε και πλάσαρε από αριστερά για το 1-2. Στο 61ο λεπτό ο Ζόμερ είπε όχι σε σουτ του Ντούντα και στο 84’ η κεφαλιά του Μερέ σταμάτησε στο δοκάρι

Γκλάντμπαχ: Ζόμερ, Βεντ (72’ Μπενσεμπαϊνί), Λάινερ, Γιάντσκε, Στιντλ, Γκίντερ, Νοϊχάους, Ζακάρια (48’ Κράμερ), Βολφ (58’ Τουράμ), Χέρμαν (58’ Χόφμαν), Εμπολό (58’ Πλεά)

Κολωνία: Χορν, Μερέ, Στσίχος, Εχιζίμπουε (82’ Σμιτς), Γιάκομπς (90+3’ Γιάνες Χορν), Τσέστιτς, Σκιρί, Ντούντα (90+3’ Αροντοκαρέ), Ρετζμπεστάι, Οζκάν, Ντένις (58’ Τίελμαν)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από