Βέρντερ Βρέμης – Βόλφσμπουργκ 3-1

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Βέρντερ Βρέμης, δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική μακριά από αυτή η Βόλφσμπουργκ, με την πρώτη να παίρνει πέρα από το τρίποντο και μια βαθιά βαθμολογική ανάσα. Σπουαδία νίκη και για την Στουτγκάρδη, 1-0 την Γκλάντμπαχ.

Πριν ξεκινήσουν οι αναμετρήσεις τους για την 22η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος, η μεν Στουτγκάρδη βρισκόταν μια ανάσα πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, η δε Βέρντερ Βρέμης κάτω από αυτήν. Αμφότερες όμως κέρδισαν, πήραν μια πραγματικά βαθιά βαθμολογική ανάσα και ατενίζουν πλέον τη συνέχεια τους στη φετινή Bundesliga με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Η Βέρντερ Βρέμης φιλοξένησε στο Βέζερσταντιον την Βόλφσμπουργκ και παρότι δεν ήταν καλύτερη, κατάφερε να κερδίσει με 3-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 4′ με το Αουγκούστινσον και διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Κάινς στο 40′. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Βερχάεγκ (έχασε το πέναλτι, σκόραρε όμως με το ριμπάουντ), οι παίκτες του Φλοριάν Κόχφελντ βρήκαν όμως τρίτο γκολ, ξανά με τον Κάινζ (72′) και «κλείδωσαν» έτσι το πέμπτο τους φετινό τρίποντο. Η Βέρντερ εκμεταλλεύτηκε λοιπόν στο έπακρο την ήττα της Μάιντζ και την προσπέρασε, ανεβαίνοντας στους 23 βαθμούς.

Παρόμοια εικόνα και στο άλλο μας της ημέρας, με την Γκλάντμπαχ να έχει την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, να δημιουργεί περισσότερες τελικές τόσο εντός όσο και εκτός στόχου, αλλά τη Στουτγκάρδη να είναι αυτή που πήρε το τρίποντο. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Μάριο Γκόμες έδωσε ασίστ – μισό γκολ στον Γκίντσεκ, ο οποίος δε λάθεψε απέναντι στον Σίπελ και με το τέταρτο γκολ του στη φετινή Bundesliga χάρισε ένα πολύ κρίσιμο τρίποντο στην ομάδα του. Οι Die Roten έφθασαν τους 24 βαθμούς και απέχουν πλέον τέσσερις από την «κόκκινη ζώνη» του πίνακα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από