Ενδιαφέρεται για τον Ντράξλερ η Μπάγερν

Στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν Γιούλιαν Ντράξλερ. Οι «Βαυαροί» θέλουν να αποκτήσουν τον Γερμανό διεθνή τον ερχόμενο Ιανουάριο και ήδη βρίσκονται σε συζητήσεις με την Παρί. Ο Ντράξλερ δεν αγωνίζεται πολύ στους «Παρίζιάνους», λόγω της άφιξης των Νεϊμάρ και Μπαπέ και έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τον […]

Στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν Γιούλιαν Ντράξλερ.

Οι «Βαυαροί» θέλουν να αποκτήσουν τον Γερμανό διεθνή τον ερχόμενο Ιανουάριο και ήδη βρίσκονται σε συζητήσεις με την Παρί. Ο Ντράξλερ δεν αγωνίζεται πολύ στους «Παρίζιάνους», λόγω της άφιξης των Νεϊμάρ και Μπαπέ και έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τον γαλλικό σύλλογο.

Η Μπάγερν θέλει να εκμεταλλευτεί την επιθυμία του παίκτη, ο οποίος θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του, για να παίζει ενόψει και του Μουντιάλ του καλοκαιριού. Από την άλλη η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να πουλήσει τον Ντράξλερ, όμως ζητάει πάνω από 40 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα να έχει κολλήσει η υπόθεση.

Να υπενθυμίσουμε, ότι το περασμένο καλοκαίρι υπήρχαν προχωρημένες συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες, όμως η Μπάγερν ήταν αυτή που έκανε πίσω και δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από