Μπάγερν Μονάχου – Νάπολι 0-3 – Την διέλυσε και την προβλημάτισε (vid)

Με δύο γκολ του Όσιμεν και ένα του Μακάς, η Νάπολι διέλυσε την Μπάγερν Μονάχου (3-0) μέσα στην Αλιάντς Αρίνα και κράτησε τους Βαυαρούς χωρίς νίκη σε αυτή την περίοδο προετοιμασίας.

Κάθε αρχή και δύσκολη λένε, και αυτό ισχύει απόλυτα στην περίπτωση της Μπάγερν Μονάχου, που με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν στον πάγκο κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Τα αποτελέσματα των φιλικών προετοιμασίας όμως δεν είναι και τα πιο ελπιδοφόρα, καθώς οι Βαυαροί παραμένουν χωρίς νίκη μετά από τέσσερις αναμετρήσεις.

Τελευταίος θύτης ήταν η Νάπολι, που επίσης έχει νέο προπονητή, τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, η οποία πήγε στο Αλιάντς Αρίνα και διέλυσε την Μπάγερν με 3-0.

Οι Ναπολιτάνοι ήταν καλύτεροι καθ΄όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και η νίκη τους ήταν φυσικό επόμενο να έρθει.

Η Μπάγερν κρατούσε την ισοπαλία για 70 λεπτά, αλλά εκεί ήρθε ο Βίκτορ Όσιμεν και με δύο γκολ έδωσε μεγάλο προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Μακάς έδωσε στο 85΄ διαστάσεις θριάμβου στους φιλοξενούμενους.

Η Μπάγερν αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο με αρκετούς βασικούς, καθώς πήραν χρόνο συμμετοχής οι Γκορέτσκα, Σανέ, Γκνάμπρι και Λεβαντόφσκι.

Ο μέχρι τώρα απολογισμός των Βαυαρών, τους φέρνει με τρεις ήττες και μία ισοπαλία απέναντι στον Άγιαξ, ενώ απομένει ένα φιλικό έως την έναρξη της σεζόν στην Γερμανία και το παιχνίδι με την Ντόρντμουντ στις 13 Αυγούστου για το εγχώριο Σούπερ Καπ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από