Σβάινσταϊγκερ για Γκερντ Μίλλερ – «Χωρίς εκείνον, η Μπάγερν δεν θα είχε φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα» (pic)

Ο Σεμπάστιαν Σβάινσταϊγκερ, με αφορμή τον θάνατο του Γκερντ Μίλλερ, σε ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια, έπλεξε το εγκώμιο του κορυφαίου Γερμανού στράικερ.

Ο Γκερντ Μίλλερ «έφυγε» σε ηλικία 75 ετών, το πρωί της Κυριακής (15/8), σκορπίζοντας την θλίψη στον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Ο Σεμπάστιαν Σβάινσταϊγκερ  έστειλε το δικό του μήνυμα σε ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια για τον θάνατο του κορυφαίου Γερμανού επιθετικού όλων των εποχών.

Στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ο Σβάινσταϊγκερ ανέφερε χαρακτηριστικά πως, χωρίς την ύπαρξη του κορυφαίου Γκερντ Μίλλερ, η Μπάγερν Μονάχου δεν θα είχε καταφέρει να φτάσει στην κορυφή. Επιπλέον έγραψε πως η συμβολή του Μίλλερ στο ποδόσφαιρο ήταν καταλυτική και αποτέλεσε πρότυπο για τους νέους, καθώς η καριέρα πολλών ποδοσφαιριστών κρίθηκε από την παρουσία του πιο δεινού σκόρερ της Γερμανίας.

«Σε ευχαριστώ, Γκερντ! Χωρίς εκείνον, η Μπάγερν Μονάχου δεν θα ήταν όπως είναι σήμερα, και η καριέρα πολλών από εμάς, πιθανώς να μην ήταν εφικτή. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του  και είμαι ευγνώμων που ήταν ένας από τους προπονητές μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σεμπάστιαν Σβάινσταϊγκερ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από