Βάτσκε – «Δεν έχουμε ανάγκη τα χρήματα για να πουλήσουμε τον Χάαλαντ»

Ο Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε έκανε ξεκάθαρο σε κάθε τόνο, πως η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν έχει οικονομική ανάγκη που να την εξωθήσει να πουλήσει τον Χάαλαντ.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν φεύγει ποτέ από το προσκήνιο, με τα κατορθώματά του στον αγωνιστικό χώρο με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ να μην περνούν απαρατήρητα από τις μεγάλες ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές δυνάμεις.

Ωστόσο, ο αθλητικός διευθυντής των Βεστφαλών, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε ανέφερε πως η Ντόρτμουντ δεν έχει καμία οικονομική ανάγκη, που θα την οδηγούσε να πει το «ναι» σε οποιαδήποτε πρόταση ερχόταν για τον θαυματουργό Νορβηγό επιθετικό.

«Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα φύγει το επόμενο καλοκαίρι. Θα δούμε. Μερικοί «ειδικοί» λένε ότι πρέπει να πουλήσουμε τον Χάαλαντ για τα λεφτά. Αυτό είναι βλακεία. Η απόφαση να πουλήσουμε κάποιον στο σύλλογό μας λαμβάνεται μόνο από τη διοίκηση. Η μπάλα είναι στο γήπεδο του Έρλινγκ. Εχω καλή σχέση προσωπικά με τον μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα. Δεν είναι σωστό να πιστεύω ότι ο Ραϊόλα σκέφτεται μόνο τα χρήματα. Σκέφτεται τι είναι καλύτερο για τον ‘Έρλινγκ», ανέφερε ο Βάτσκε στο γερμανικό κανάλι «Sport1».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από