Νάγκελσμαν – «Υπάρχουν κάποια εσωτερικά ζητήματα που πρέπει να μείνουν εσωτερικά, όμως διαρρέουν»

Αρκετά ενοχλημένος εμφανίστηκε ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου Γιούλιαν Νάγκελσμαν για τη διαρροή εσωτερικών ζητημάτων της ομάδας στα Γερμανικά ΜΜΕ.

Πριν από λίγες ημέρες διέρρευσε στο γερμανικό τύπο η απόφαση της Μπάγερν Μονάχου να μην πληρώνει πέντε παίκτες όσο αυτοί θα βρίσκονται σε καραντίνα. Φυσικά αυτή η εξέλιξη δεν άρεσε στον 34χρονο τεχνικό ο οποίος εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για το γεγονός πως κάποια εσωτερικά ζητήματα της ομάδας διαρρέουν στα ΜΜΕ.

«Δεν πιστεύω ότι η ομάδα θα καταρρεύσει. Είναι σημαντικό να είμαστε ο ένας για τον άλλον σε καταστάσεις που τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλό. Στο τέλος είμαστε ομάδα, ακόμη και αν δεν έχουν όλοι τις ίδιες απόψεις» ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια ο Γερμανός προπονητής δήλωσε: «Φυσικά δεν είμαι χαρούμενος που κάποια εσωτερικά ζητήματα, που πρέπει να παραμείνουν εσωτερικά, διαρρέουν. Αυτό δεν είναι ευεργετικό. Κάποια θέματα είναι ιδιωτικά. Ποιος έχει κορονοϊό και γιατί, τι πρέπει να πληρώσει, τι κάνει και τι δεν κάνει. Υπάρχουν κάποια ιδιωτικά ζητήματα που φυσικά έχουν να κάνουν με την Μπάγερν. Δεν θα μιλήσουμε αν ο Χ παίκτης έτρωγε και με ποιον. Υπάρχουν πολλά πράγματα που βγαίνουν προς τα έξω. Θα ήταν καλύτερο αν ήμασταν λίγο πιο κλειστά».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από