Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ντόρτμουντ 2-3

Η Ντόρτμουντ επικράτησε με 3-2 εκτός έδρας της Άιντραχτ Φρανκφούρτης χάρη σε γκολ του Νταχούντ στο 90' για την 18η αγωνιστική της Bundesliga και συνεχίζει να καταδιώκει την Μπάγερν Μονάχου, καθώς βρίσκεται στο -6 από την κορυφή.

Μέχρι το 87′ η Ντόρτμουντ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0 στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αλλά με χάρη σε γκολ του Μαχούντ Νταχούντ στο 90′, έκανε επική ανατροπή και πήρε σπουδαία νίκη με 3-2 για την 18η αγωνιστική της Bundesliga.

Έτσι, οι Βεστφαλοί παρέμειναν στη 2η θέση φτάνοντας τους 37 βαθμούς και συνεχίζουν να… καταδιώκουν την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου, καθώς βρίσκονται στο -6 από την κορυφή.

Η Άιντραχτ πήρε από νωρίς το προβάδισμα, με τον Μπορέ να σκοράρει δις (15′, 24′), ωστόσο στο δεύτερο μέρος η Μπορούσια μπήκε ξανά στο παιχνίδι. Ο Αζάρ μείωσε σε 2-1 στο 71′ και στο 87′ ο Μπέλιγχαμ έφερε το ματς στα ίσα στο 87′ (2-2).

Η Ντόρτμουντ έφτασε στη μεγάλη ανατροπή στο 90′ με τον Νταχούντ να διαμορφώνει το τελικό 2-3.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Τσάντλερ, Εντικά, Χιντερέγκερ, Τούτα, Κόστιτς, Χρούστιτς (90+2’ Πατσιέντσια), Ρόντε (66’ Γιάκιτς), Λίντστρεμ (66’ Λάμερς), Μπορέ, Καμάντα (79’ Χασέμπε).

Ντόρτμουντ: Κόμπελ, Μενιέ, Τσαν, Χούμελς, Γκερέιρο, Μπέλινγκχαμ, Μπραντ (65’ Αζάρ), Νταούντ, Ρόις (90+2’ Βίτσελ), Μάλεν, Χάαλαντ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από