Κουνάνε… σεντόνι Μπάγερ Λεβερκούζεν και Φράιμπουργκ

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έστησε... πάρτι (3-0) κόντρα στην Αρμίνια, ενώ η Φράιμπουργκ έκανε περίπατο (3-0) κόντρα στη Χέρτα.

Αποφασιστικό βήμα για την τετράδα της Bundesliga έκαναν Μπάγερ Λεβερκούζεν και Φράιμπουργκ. Οι δυο ομάδες μοίρασαν… τριάρες και βλέπουν Champions League.

Η Μπάγερ δε συνάντησε καμία δυσκολία κόντρα στην Αρμίνια, διαλύοντάς την με 3-0. Η ομάδα του Σοάν φιγουράρει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 44 πόντους, παραμένοντας στο… κυνήγι της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Στο 29ο λεπτό, ο Λούκας Αλάριο έβαλε μπροστά στο σκορ τη Λεβερκούζεν, με τον Μούσα Ντιαμπί να παίρνει τη σκυτάλη στη συνέχεια. Στο 57΄ και στο 81΄, ο άσος της Μπάγερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, υπογράφοντας την εύκολη επικράτηση.

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέτσκι, Φρίμπονγκ (76′ Φοσού-Μενσά), Τα (87′ Κοσούνου), Ταπσόμπα, Μπάκερ (82′ Χιντσάπι), Αράνγκις, Παλάσιος (76′ Ντεμιρμπάι), Ντιαμπί (82′ Αντλί), Βιρτς, Παουλίνιο, Αλάριο

ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ: Ορτέγκα, Ντε Μεδίνα, Ράμος, Νίλσον, Λάουρσεν, Κούντσε, Βασιλειάδης, Βίμερ (76′ Χακ), Σεπφ (87′ Κρούγκερ), Οκουγκάβα (76′ Μπέλο), Σερά

Φράιμπουργκ-Χέρτα 3-0

Εύκολο έργο είχε και η Φράιμπουργκ κόντρα στη Χέρτα, ανεβαίνοντας στην 4η θέση της βαθμολογικής κατάταξης.

Στο 12ο λεπτό, ο Γκρίφο έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους από την άσπρη βούλα, με τον Σέιντ να σημειώνει το δεύτερο γκολ. Στο 86΄, ο Χόλερ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Φράιμπουργκ.

Τα αποτελέσματα της Bundesliga:

  • Γκλάντμπαχ-Βόλφσμπουργκ 2-2
  • Γκρόιτερ Φιρτ-Κολωνία 1-1
  • Ούνιον Βερολίνου-Μαιντς 3-1

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από