Ζορίστηκε αλλά νίκησε η Μπάγερν (1-4) – «Καθάρισε» στο πρώτο μέρος η Λεβερκούζεν (2-1)

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε πιο δύσκολα της Φράιμπουργκ, από όσο δείχνει το τελικό σκορ (1-4), κρατώντας διαφορά ασφαλείας από την Ντόρτμουντ. Σημαντικές νίκες για Μπάγερ Λεβερκούζεν και Μπόχουμ.

Η Bundesliga επέστρεψε μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος να ξεκινά με πέντε δυνατά παιχνίδια.

Η Μπάγερν Μονάχου επιβλήθηκε δύσκολα της Φράιμπουργκ με σκορ 4-1, και παρότι τη μεγάλη έκταση του σκορ, οι Βαυαροί ζορίστηκαν αρκετά για περίπου 70 λεπτά στο ματς. Το σκορ για την ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν άνοιξε ο Γκορέτζκα στο 58′, όμως πέντε λεπτά αργότερα, ο Πέτερσεν έκανε το 1-1.

Στο 73′ ο Γκνάμπρι έδωσε ξανά τα ηνία στην Μπάγερν για το 2-1, με τον Κομάν να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ σε 3-1 στο 82ο λεπτό. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σάμπιτζερ.

Τη νίκη πανηγύρισε και η Μπάγερν Λεβερκούζεν επικρατώντας με σκορ 2-1 της Χέρτα Βερολίνου εντός έδρας, με την… ιστορία του αγώνα να γράφεται στο πρώτο μέρος.

Αρχικά, οι «ασπιρίνες» προηγήθηκαν με τον Αλάριο να κάνει το 1-0 στο 35′, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Μπελαραμπί έβαλε τις βάσεις για την επικράτηση, κάνοντας το 2-0. Οι πρωτευουσιάνοι κατάφεραν να μειώσουν με τον Νταρίντα στο 42′ σε 2-1, όμως αυτό ήταν και το τελικό σκορ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Αρμίνια Μπίλεφελντ-Στουτγκάρδη 1-1

Μπάγερ Λεβερκούζεν-Χέρτα Βερολίνου 2-1

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Γκρόιτερ Φιρτ 0-0

Φράιμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου 1-4

Χόφενχαϊμ-Μπόχουμ 1-2

19:30 Ντόρτμουντ-Λειψία

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από