Βόλφσμπουργκ – Άουγκσμπουργκ 0-0

Η Βόλφσμπουργκ αν και έπαιζε για μισή ώρα με παίκτη παραπάνω, κόλλησε στο 0-0 εντός έδρας κόντρα στην Άουγκσμπουργκ και δεν κατάφερε να πάρει βαθμολογική ανάσα στην μάχη για τη αποφυγή του υποβιβασμού, για την 30η αγωνιστική της Μπουντεσλιγκα.

Η Βόλφσμπουργκ φιλοξένησε στη Φολκσβάγκεν Αρένα την Άουγκσμπουργκ στο εναρκτήριο ματς της 30 αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα. Οι γηπεδούχοι είχαν άμεση ανάγκη για βαθμούς μια και βρίσκονται στο επίκεντρο της μάχης για τη σωτηρία μαζί με τις Φράιμπουργκ και Μάιντζ, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν σχετικά άνετοι καθώς ούτε απειλούν ούτε απειλούνται στη βαθμολογία.

Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, οι Λύκοι μπήκαν πολύ πιο δυνατά στην αναμέτρηση και σε αυτό βοήθησε η αποβολή του Μόραβεκ της Άουγκσμπουργκ στο 54’ αλλά και η είσοδος του Οριγκί στο 61’ που έκανε τη Βόλφσμπουργκ πολύ πιο επιθετική.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν αρκετές φορές κοντά στο γκολ χωρίς αποτέλεσμα όμως. Ο Οριγκί (62’ και 72’) είδε τον Χίτζ και το κακό σημάδι του αντίστοιχα να του στερούν το γκολ, ενώ στο 66’ ο Τζέκελ είδε το σουτ του να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Άουγκσμπουργκ.

Μοναδική φάση που οι φιλοξενούμενοι δικαιολόγησαν την παρουσία τους στο γήπεδο ήταν αυτή του 64’ όταν ο Μάρκο Ρίχτερ λίγο έλειψε να παγώσει τους γηπεδούχους αλλά η λόμπα που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι του Καστέλς. Το τελικό 0-0 αφήνει σίγουρα απογοητευμένους τους γηπεδούχους που περιμένουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα για να μάθουν την… τύχη τους στην εξέλιξη της μάχης για αποφυγή του υποβιβασμού.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τις φάσεις της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από