Λειψία – Χόφενχαϊμ 2-5

Η Χόφενχαϊμ σκόρπισε την Λειψία επικρατώντας εκτός έδρας με 5-2, την προσπέρασε στη βαθμολογία και ποντάρει στ' «αστέρια». Νίκες για Αμβούργο, Μπάγερν, Στουτγκάρδη και Χέρτα Βερολίνου.

Τον κακό της δαίμονα έχει βρει η Λειψία στο πρόσωπο της Χόφενχαϊμ, η οποία μετά το 4-0 του πρώτου γύρου, την συνέτριψε σήμερα (21/04) εκτός έδρας με 5-2 και συνεχίζει το εντυπωσιακό αήττητο σερί της (οκτώ αγωνιστικές). Όλα στραβά πάνε για τους Ταύρους το τελευταίο διάστημα, αφού μετά την ήττα με 5-2 από την Μαρσέιγ και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League, ήρθε η συντριβή από την Χόφενχαϊμ στο πρωτάθλημα…

Ο χορός των γκολ για τους φιλοξενούμενους ξεκίνησε στο 14ο λεπτό με τον Ουτ να κάνει το 1-0. Στο 35′ ο Νιαμπρί διπλασίασε τα τέρμα για την Χόφενχαϊμ και στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Καντέραμπεκ ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ (3-0). Στο δεύτερο ημίχρονο, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους γηπεδούχους αφού ο Φόσμπεργκ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη (στο 47′). Στο 59′ ο Μπάουμπαν με αυτογκολ έκανε το 1-3, αλλά άμεσα ο Ουτ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα «έγραψε» το 4-1 υπέρ των φιλοξενούμενων. Το κερασάκι στην τούρτα για την Χόφενχαϊμ έβαλε ο Ρουπ στο 65′ για να διαμορφώσει το τελικό 5-2 ο Ουπαμεκάνο στο 88ο λεπτό.

Με την εν λόγω επικράτηση η Χόφενχαϊμ διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για μια θέση στην πρώτη τετράδα, που οδηγεί στη διοργάνωση των… αστεριών (στο -5 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ)!

Αμβούργο – Φράιμπουργκ 1-0: (54’ Χόλτμπι), Νίκη ελπίδας για τους γηπεδούχους

Αννόβερο – Μπάγερν Μονάχου 0-3: (57’ Μίλερ, 73’ Λεβαντόφσκι), Άνετοι οι Βαυαροί ενόψει της μάχης του στο Champions League κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης στις 25/04.

Στουτγκάρδη – Βέρντερ Βρέμης 2-0: (13’ Γκέντνερ, 90′ Οζκάν)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Χέρτα Βερολίνου 0-3: (57’ πεν. Σέλκε, 78’ Λέκι, 90’ Έσβαϊν)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από