Ντάρμσταντ-Ντόρτμουντ 0-3: «Ποδαρικό» με το δεξί για τους Βεστφαλούς στο 2024

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ μπήκε... με το δεξί στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο 2024, επικρατώντας της Ντάρμσταντ εκτός έδρας με 3-0. Πρώτη εμφάνιση μετά την επιστροφή τους στους Βεστφαλούς ο Σάντσο

Η Ντόρτμουντ ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2024, αφού επικράτησε με 3-0 της ουραγού Ντάρμσαντ. Οι Βεστφαλοί επέστρεψαν στις νίκες μετά από 4 ανεπιτυχή αποτελέσματα στο κλείσιμο του 2023 και κράτησαν επαφή με την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, αφού βρίσκονται στο -3 από την 4η Λειψία.

Διαβάστε επίσης: Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι 2-3: Ο Μπομπ λύτρωσε τους «πολίτες»

Ο Μπραντ στο 24΄ έβαλε μπροστά στο σκορ τη Μπορούσια, για να έρθει από τον πάγκο ο Ρόις στο 55΄ και στο 77΄ να σφραγίσει το τρίποντο των φιλοξενούμενων. Στο 90΄+2 μία ακόμη αλλαγή του Τέρτζιτς, ο Μουκόκο, έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα».

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ: Σούχεν, Ρίεντελ, Κλάρερ, Μαγκλίκα, Κάριτς, Χόλαντ, Φράνιτς, Σκάρκε(87’ Ζίμερμαν), Μπάντερ(46’ Βίλχεμσον), Κέμπε(87’ Μίλερ), Πφάιφερ(87’ Τορσιέλο)

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ, Μάατσε, Μενιέ, Τσαν, Σλότερμπεργκ(88’ Ζούλε), Οζκάν, Μπραντ(55’ Σάντσο), Ζάμπιτσερ, Μάλεν(88’ Ρέινα), Μπινόε-Γκίτενς(55’ Ρόις), Φίλκρουγκ(81’ Μουκοκό)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από