Ντόρτμουντ – Άουγκσμπουργκ 4-3

Η Ντόρτμουντ είδε τον Πάκο Αλκάθερ να κάνει... πράγματα και θαύματα, λυτρώνοντάς τη στις καθυστερήσεις του ματς κόντρα στην Άουγκσμπουργκ (4-3)! Άνετη νίκη για τη Σάλκε, ήττα για τη Στουτγκάρδη.

Σε ένα εκπληκτικό ματς στη Βεστφαλία, η Μπορούσια Ντόρτμουντ είδε τον Πάκο Αλκάθερ να πραγματοποιεί φοβερή εμφάνιση, να πετυχαίνει χατ-ρικ σε 34 λεπτά και να οδηγεί τους Κιτρινόμαυρους στη νίκη με 4-3 κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, λυτρώνοντας μάλιστα την ομάδα του στις καθυστερήσεις.

Οι γηπεδούχοι έμειναν πίσω στο σκορ δύο φορές, αρχικά με γκολ του Φινμπόγκαρσον (0-1) και εν συνεχεία με τέρμα του Μαξ Φίλιπ (1-2), ωστόσο ο Ισπανός φορ κατάφερε να ισοφαρίσει και τις δύο φορές. Ο Γκέτσε ήταν εκεί για να ολοκληρώσει την ανατροπή στο 84′ (3-2) και ο Γκρέγκοριτς ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα (3-3), με τον Αλκάθερ να έρχεται εκ νέου για να γράψει το τελικό 4-3 στο 90’+6′! Ακόμα μία ασίστ και συγκεκριμένα την έκτη στην Bundesliga κατέγραψε ο 18χρονος Άγγλος μεσοεπιθετικός, Σάντσο, στο πρώτο γκολ του Αλκάθερ στο 62′.

Η Σάλκε συνέχισε με νίκη στην έδρα της νεοφώτιστης Φορτούνα Ντίσελντορφ, χάρη σε τέρματα των ΜακΚένι και Μπούργκσταλερ, ενώ το Ανόβερο πανηγύρισε σημαντική νίκη επί της Στουτγκάρδης, την ώρα που ο Τάσος Δώνης βρισκόταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού. Στο πιο αδιάφορο -βάσει του πώς εξελίχθηκε- ματς του απογεύματος, Μάινζ και Χέρτα Βερολίνου έμειναν στο 0-0.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα ματς των 16:30:

Ανόβερο – Στουτγκάρδη 3-1 (30′, 45’+1′ Γουντ, 90’+1′ Μπεμπού / 50′ Μάριο Γκόμεθ)

Μάιντς – Χέρτα 0-0

Ντόρτμουντ – Άουγκσμπουργκ 4-3 (62′, 80′, 90’+6′ Πάκο Αλκάθερ, 84′ Γκέτσε / 22′ Φινμπόγκασον, 71′ Μαξ, 87′ Γκρέγκοριτς)

Φορτούνα Ντίσελντορφ – Σάλκε 0-2 (48′ ΜακΚένι, 53′ Μπουργκστάλερ)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από