Λειψία – Νυρεμβέργη 6-0

Η Λειψία ήταν καταιγιστική απέναντι στην Νυρεμβέργη, νικώντας την με 6-0, ενώ μόλις στο μισάωρο, οι παίκτες της έιχαν βρει δίχτυα τέσσερις φορές.

 

Εμφατική νίκη για την Λειψία, η οποία επικράτησε της Νυρεμβέργης με 6-0, παραμένοντας αήττητη για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι στην Μπουντεσλίγκα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 3′ με τον Κέβιν Καμπλ να σκοράρει από κοντά, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Γιουσούφ Πούλσεν διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Χωρίς να βγάλουν το πόδι από το γκάζι ούτε στιγμή και μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες, ο Μαρσέλ Σάμπιτζερ νίκησε σε τετ α τετ τον Μπρέντλοου γράφοντας το 3-0.

Η Νυρεμβέργη δεν μπορούσε να αντιδράσει στην συνεχή πίεση της Λειψίας, με αποτέλεσμα να δεχθεί και τέταρτο γκολ, αυτή τη φορά από τον Τίμο Βέρνερ, ο οποίος με δυνατό σουτ από το όριο της μεγάλης περιοχής, έγραψε το 4-0.

Χρειάστηκε να φτάσει το 54ο λεπτό, ωστέ η Νυρεμβέργη να χάσει την πρώτη της φάση στο παιχνίδι, αλλά ο Μίκαελ Ίσακ αστόχησε σε σουτ από αρκετά πλεονεκτική θέση. Μετά από αυτή τη φάση η Λειψία επανήλθε στα στάνταρ του πρώτου ημιχρόνου και στο 55′ έκανε το 5-0 με δυνατό σουτ του Σάβιτζερ. Ο Τίμο Βέρνερ τέσσερα λεπτά μετά πέτυχε και αυτός το δεύτερο του γκολ στο παιχνίδι, καθώς από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 6-0.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά στο 66′ η Νυρεμβέργη έμεινε με 10 παίκτες, όταν ο Τιμ Λέιμπολντ θα αντικρίσει απευθείας κόκκινη κάρτα, παραχωρώντας πέναλτι στους γηπεδούχους. Ο Τίμο Βέρνερ ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά είδε τον Μπρέντλοου να του στερεί το χατ-τρικ. Η Λειψία δημιούργησε κάποιες ακόμα ευκαιρίες, ωστόσο το 6-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από