Το εντυπωσιακό deal της Μπάγερν Μονάχου με τον Ατρόμητο για την απόκτηση του 17χρονου Καρανδρίκα
Ο 17χρονος Κωνσταντίνος Καρανδρίκας αποτελεί με κάθε επισημότητα παίκτης της Μπάγερν Μονάχου, όπως έγινε γνωστό μέσα από την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος.
Ο 17χρονος στόπερ πέρασε δύο φορές από δοκιμαστικά στον γερμανικό σύλλογο, ο οποίος πίστεψε στο ταλέντο και την προοπτική του και προχώρησε στην απόκτηση του. Κάπως έτσι, οι Περιστεριώτες ολοκλήρωσαν ένα σπουδαίο deal με τους Βαυαρούς.
Διαβάστε επίσης: Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Καρανδρίκας που πάει στην Μπάγερν Μονάχου
Για την πώληση του Καρανδρίκα, το deal θα αποφέρει στον Ατρόμητο πάνω από 1.5 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των bonus!
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Περιστεριώτες διατήρησαν και ποσοστό 15% των δικαιωμάτων του 17χρονου, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Bundensliga.
Θυμίζουμε ότι ο Καρανδρίκας έκανε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο στον Ηρακλή Περιστερίου, εκεί όπου τον εντόπισε το τμήμα σκάουτινγκ του Ατρόμητου και προχώρησε στην απόκτησή του.