Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Φορτούνα Ντίσελντορφ 7-1

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης «διέλυσε» την Φορτούνα Ντίσελντορφ με το υπερηχητικό 7-1, έχοντας σε μαγική βραδιά τον ταλαντούχο Λούκα Γιόβιτς που σημείωσε τα 5 τέρματα.

O Λούκα Γιόβιτς θα σημειώσει την 19η Οκτώβρη του 2018 με κόκκινο στυλό στο ημερολόγιό του. Όχι μόνο η ομάδα του Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, «σκόρπισε» με 7-1 την Φορτούνα Ντίσελντορφ (5 ήττες και δύο ισοπαλίες σε 8 ματς), αλλά και ο ίδιος έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο τελικό σκορ σκοράροντας τα 5 από τα επτά τέρματα.

Ο 20χρονος Σέρβος επιθετικός πέτυχε για πρώτη φορά στην επαγγελματική του καριέρα 5 γκολ, έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της Bundesliga που πετυχαίνει 5 γκολ σε ένα μας σε ηλικία 20 ετών και 200 ημερών,  ο Χάλερ έβαλε άλλα δύο και η Κυπελλούχος Γερμανίας έκανε πραγματικό «πάρτι» στο γήπεδό της.

Λίγο μετά την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού  το παιχνίδι ήταν στο 3-0.  Ο Αλέρ δεν αστόχησε από τα 11 βήματα ανοίγοντας το σκορ στο 20′. Ο Γιόβιτς πέτυχε ένα από τα γκολ της σεζόν για το 2-0 και στο 34’ έκανε και το 3-0.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50’ ο Αλέρ σκόραρε και πάλι για το 4-0. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν προσωρινά με τον Λουκεμπάκιο σε 4-1. Αλλά ο Γιόβιτς δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Η οποία δεν ειπώθηκε ούτε στο 55′ όταν έκανε το 5-1, ούτε στο 69′ όταν έκανε το 6-1, αλλά στο 72ο λεπτό όταν διαμόρφωσε το τελικό 7-1!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από