Χόφενχαϊμ – Στουτγάρδη 4-0

Περίοδο εξαιρετικής φόρμας διανύει η Χόφενχαϊμ που φιλοδώρησε με 4 γκολ την ουραγό Στουτγάρδη και πλησίασε στις ευρωπαϊκές θέσεις για την 9η αγωνιστική της Bundesliga.

Η Χόφενχαϊμ βρίσκεται σε εξαιρετικό φεγγάρι. Το πιστοποιεί το μίνι αήττητο σερί 3 αγώνων σε Γερμανία και Champions League, κατά το οποίο έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία έχοντας σκοράρει 10 γκολ!

Τελευταίο θύμα της ήταν η ουραγός Στουτγάρδη. Οι Σουηβοί βρίσκονται έτσι και αλλιώς σε κακή κατάσταση αγωνιστικά. Ήρθε και η αποβολή του Ινσούα μόλις στο 8’ για πολύ επικίνδυνη προβολή και το… γλυκό έδεσε. Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν μόνο για 45’.

Στο δεύτερο μέρος η τριάδα Μπρένετ, Ζοέλιτον και Μπελφοντίλ έκανε πάρτι. Ο Μπρένετ άνοιξε το σκορ στο 48’ και έφτιαξε το 2-0 του Ζοέλιτον στο 51’, με τον Βραζιλιάνο με τη σειρά του να δημιουργεί και το 3-0 που πέτυχε ο Μπελφοντίλ στο 57’. Ο Αλγερινός ήταν αυτός που έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των γηπεδούχων, κάνοντας το τελικό 4-0 στο 60’, με την ομάδα του να ανεβαίνει στην 8η θέση με 13 βαθμούς και στο -2 από την 6η Λειψία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από