Έτοιμος να υπογράψει ως το 2029 με την Μπάγερν Μονάχου είναι ο Χάρι Κέιν.
Ο Χάρι Κέιν και η Μπάγερν Μονάχου βρίσκονται πλέον μία… ανάσα απ’ την ανανέωση της συνεργασίας τους, καθώς, όπως επισημαίνουν τα γερμανικά ΜΜΕ, οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε προφορική συμφωνία για νέο συμβόλαιο που θα διατηρήσει τον Άγγλο στράικερ στο Μόναχο έως το καλοκαίρι του 2029.
Το πλαίσιο της συμφωνίας έχει ήδη καθοριστεί, με τις συζητήσεις να έχουν περάσει πλέον στο διαδικαστικό σκέλος κι όπως τονίζεται μέσα στις επόμενες ημέρες το deal θα «σφραγιστεί» και με υπογραφές, που θα επισημοποιήσουν την επέκταση συμβολαίου του Κέιν κατά δύο χρόνια (το τρέχον ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2027).
Διαβάστε επίσης: Τι είπε ο Ομπράντοβιτς για το ενδεχόμενο απόκτησης ψηλού
Όπως επισημαίνει ο γερμανικός Τύπος, οι άνθρωποι των Βαυαρών προχωρούν στην προετοιμασία των απαραίτητων εγγράφων, ώστε να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες πριν από την επίσημη ανακοίνωση της επέκτασης.
Ο Κέιν αποτελεί βασικό σημείο αναφοράς στην επιθετική λειτουργία της ομάδας και η παραμονή του εντάσσεται στον σχεδιασμό των πρωταθλητών Γερμανίας για την επόμενη ημέρα. Την εφετινή σεζόν ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας μετράει ήδη 8 γκολ και 4 ασίστ σε 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.