Λεβαντόφσκι : «Μέσι και Ρονάλντο εμφανίζονται κάθε 100 χρόνια»

Ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτική εκπομπή αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μίλησε σε πολωνικό μέσο για την κόντρα του Λιονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο, λέγοντας μόνο πως τέτοιοι παίκτες αγωνίζονται κάθε 100 χρόνια την ίδια χρονική περίοδο. Επίσης τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος που παίζει στην ίδια εποχή με εκείνους, ενώ τέλος στάθηκε στα χρόνια που έφυγε από την Πολωνία.

Για τον Μέσι και τον Ρονάλντο: «Μπορεί να συμβαίνει κάθε 100 χρόνια ότι δύο τόσο καλοί ποδοσφαιριστές όπως ο Μέσι και ο Ρονάλντο αγωνίζονται την ίδια περίοδο, άρα είμαι χαρούμενος που αγωνίζομαι την ίδια περίοδο με αυτούς».

Για τον καιρό που έφυγε από την Πολωνία: «Όταν έφυγα από την Πολωνία, είχα πολλά κόμπλεξ όπως όλοι οι Πολωνοί πιθανόν να έχουν δηλαδή ότι ήρθα από την Πολωνία και είμαι ο χειρότερος από όλους τους υπόλοιπους. Ερωτήσεις όπως: Γιατί εμένα; γιατί όχι κάποιον άλλο από την Πολωνία; Η αυτοπεποίθηση μου χάθηκε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από