Βόλφσμπουργκ – Γκλάντμπαχ 3-0

Η Γκλάντμπαχ φαίνεται πως έμεινε στις σπουδαίες εμφανίσεις των περασμένων αγωνιστικών και έχασε με κάτω τα χέρια (3-0) από τη Βόλφσμπουργκ που το ήθελε περισσότερο.

Οι Λύκοι τελικά φάνηκαν πιο πεινασμένοι από τα Πουλάρια. Ήταν όμως θέμα κινήτρου. Η Βόλφσμπουργκ φλερτάρει με τη ζώνη του υποβιβασμού την ώρα που η Γκλάντμπαχ προερχόμενη από δυο σερί νίκες, με άλλη μια έφτανε στη δεύτερη θέση πίσω μόνο από την Μπάγερν Μονάχου.

Σε αυτό το δεδομένο κρίθηκε το ματς. Η Βόλφσμπουργκ στο μισάωρο ήταν ήδη μπροστά με 2-0 με γκολ των Μαλί (4’) και Ντίνταβι (25’). Η Γκλάντμπαχ είχε λιγοστές καλές στιγμές στο ματς και δεν ανησύχησε τους γηπεδούχους που πέτυχαν και ένα τρίτο γκολ στο 71’ με τον Γκιλαβογκί. Κάπως έτσι η Βόλφσμπουργκ ανέβηκε 11η και η Γκλάντμπαχ κόλλησε στην 4η θέση.

Βόλφσμπουργκ: Καστέλς – Βερχέγκ, Ούντοκαϊ, Μπρουκς, Ίτερ (Γουίλιαμ 63’) – Γκολαβογκί, Γκέρχαρντ – Οριζί, Ντίνταβι (Μαντιμπά 72’), Μαλί – Γκόμες

Γκλάντμπαχ: Σόμερ – Γιάντσκε (Κιζάνς 31’) – Αζάρ (Ντρμιτς 83’), Γκίντερ, Ζακαρία, Γκρίφο – Στιντλ, Ράφαελ (Μπομπαντίγια 83’)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από